-
Osoblje foruma
cija
ako je tako grdo onda namazi kortikosteroidima. treba nekada i to napraviti, ali sto vise izbjegavati. dakle nemoj da ti to predje u naviku. za parfenac probaj naruciti u ljekarni na dolcu. broj imas na topicu gdje kupiti priorix, ja ga ne znam ali sam tamo procitala. a ako ne mi smo recept dobili od privatnog dermatologa, a i taj topic imas na ovom pdf-u.
a za mjesanje krema, pa nije bitno da li je ovo jednog ili drugog proizvodjaca, bitno je da pomaze. pricu koju ti pricas o stelatopiji nama je bila od avene. uglavnom nama je stelatopija pomogla, avene i a derma ne i bademovo ulje na pregibima, a bepanthen je nasa carobna krema. ima i ona se antiseptickim djelovanjem tzv. bepanthen plus, koji sam mu mazala kd bi mu pukla kozica ispod vrata. uglavnom puno strpljenja, probaj sto manje se i ti uznemiravati, mada kad se sjetim sebe i nije neki savjet. i idi kod dermatologa, trazi uputnicu od svoje pedice i odi kod njega pa ti mozda oni daju jos bolje savjete. drzi se i ljubi malog misica.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma