Kupi u apoteci propolbaby to ti je propolis za bebe bez alkohola i time mu namaži sve lišajeve i ranice. Nakon mazanja ga pusti na zraku da se propolis osuši pa tek onda obuci. Namaži ga nekoliko puta na dan i nemoj ispirati propolis (bez obzira na smećkastu boju). Propolis će dezinficirati ranice i smiriti situaciju. Ipak prema situaciji koji si opisala, bojim se da ćeš morati po kortikosteroide. Ako propolis ne pomogne, maži sa kortikosteroidima samo 2 dana 2 put na dan. To bi trebalo biti dovoljno, a onda opet na prirodne kremice. Smanji kupanje na 2 puta tjedno. Savjetujem ti da kupiš mastiana kremu koju sam već prije preporučila i koja je prirodna, za mazanje lišajeva.cija prvotno napisa
Ja sam u potpunosti prešla na prirodnu kozmetiku kad sam pročitala kako u dječju kozmetiku stavljaju čak i pesticide. Mastiana kremom ili propolisom mažem lišajeve, ogrebotine i ugrize kukaca. U kadu stavim maslinovo ulje ili morsku sol. Bademovo ulje za povremeno mazanje kože. Puno vitamina i jogurta za hranjenje kože iznutra.
P.S.
Fleke od propolisa se sa podloge za presvlačenje skidaju s alkoholom, a ne vodom.

Odgovori s citatom