-
drage moje hvala vam
evo podlegla sam kortikosteroidima i sinoc sam namazala na podrucju ispod vrata. Danas je manje crveno i susi se, koza se ljusti planiram namazati jos veceras i vise ne.
Zanima me to sto se posusilo da li da mazem a-derma exomeganom, nekim uljem recimo bademovim ili da pustim tako suho kako je advantan kortikosteroidna krema napravila.
Sada mi jos ostaje podrucje ispod pelena koje se siri na nogice, jos nije kriza pa bi tu mogla primjenuti propolbaby.
Cak sam pamucne pelene zamijenila jednokratnim mozda ga nesto u pamucnim iritira jer najgore je oko pupka gdje zavrsavaju pamucne pelene... tako cu par dana pa procijeniti jel ima sta u tome.
parfenac budem narucila, ali nisam nasla na netu kakva je to krema, njemacki mi nije bolja strana. pa ako koja znade, sastav iid...
Sobzirom da se mm i ja hranimo skoro makrobiotika, (skoro koliko nam poslovne obaveze dopustaju) i sve sam preventivno pripremila za bejbija da smanjim mogucnost pojave AD jer sam bila svjesna ako ga MM ima da bi moga i bejbi, ali ocito je ta bolest jako opaka i pojavi se i kad se najmanji propust napravi. Kada bi znal koji je to propust bilo bi se lakse boriti.
javim vam se nadam se s boljim vijestima... pusa
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma