-
Ja sam cula samo za Protopic gel, ali maloprije sam provjerila i u pravu si, postoji gel, krema i mast.
No, to i nije bitno.
Nisam nikoga htjela iznervirati, niti uplasiti.
I sama znam koja muka je gledati bebu prekrivenu krastama, nervoznu, nezainteresiranu za hranu, placljivu, a ja potpuno nemocna i ne mogu joj pomoci...
U fazi otvaranja rana mazala sam i Elokomom, proslo je.
To je bio jedini lijek koji je u toj fazi krastanja dao ucinak.
Za 2 tjedna je osip ponovo poceo bujati i dermatologica mi je savjetovala Elidel, kao lijek krajnje nuzde.
Nije nista rekla, samo je preporucila.
U apoteci su mi rekli da Elidel nije za bebe, i tako sam otisla na net vidjeti sto je to zapravo...
Ipak,kada sam procitala o Elidelu i Protopicu nije mi bilo svejedno namazati djetetu kozu.
A da nisam uguglala, vjerojatno bih kupila, namazala i gotovo!
"The Food and Drug Administration (FDA) has approved updated labeling on January 19, 2006 for two topical eczema drugs, Elidel Cream (pimecrolimus) and Protopic Ointment (tacrolimus). The new labeling includes a boxed warning about a possible risk of cancer and a Medication Guide (FDA-approved patient labeling). The Medication Guide is to be distributed with each prescription to help ensure that patients using these prescription medicines are aware of this concern. The new labeling also clarifies that these drugs are recommended for use as second-line treatments. This means that other prescription topical medicines should be tried first. Use of these drugs in children under 2 years of age is not recommended."
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma