-
Evo mene opet. Nisam se javljala od 02.mjeseca, usput hvala Mony za odgovor na moje pitanje o homeopatiji. Mi na kraju nismo probali homeopatiju, jer se Borni sve povuklo nekako samo od sebe (mazali smo s Bepanten kremom). Cijelo ljeto smo bili mirni i već smo se poveselili da je prošlo. Međutim prije nekih tri-četiri tjedna, odjednom, u dva dana AD je buknuo, po licu, pregibima ruku, leđima, katastrofa. Ništa nije jeo što inače ne konzumira, pa nikako to nisam mogla povezati s nekom hranom. Muž i ja smo se odmah primili prelistavanja knjiga o prirodnom liječenju, biljem i sl. jer nam je dosta tih krema nakon kojih se opet AD vraća (da ne govorim o kremama s kortikosteroidima). Uglavnom naišli smo da pomaže gospina trava i maslinovo ulje. Slijedeći dan smo odmah kupili, i nakon tri dana mazanja (ujutro i navečer) povuklo se. Uz to smo mu davali i pola šumeće tablete cinka (to nam je preporučila žena u ljekarni), za obnovu kože. Uglavnom za sada je sve super i u ovih tri tjedna koža mu je opet meka i bez crvenila. Nadam se da će potrajati (barem smo našli nešto na biljnoj osnovi što djeluje). Sretno svima!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma