-
re:
tako je i mom igoru dijagnosticiran ad sa 3 mj..sad je star godinu dana, i ne vidim da mu je išta bolje..zna biti crven po cijelom tijelu, čak i kapci..dobro, zna mu se i smiriti..ali, uvijek negdje mora biti crvenilo..ako nisu noge, onda su ruke, ako nisu ruke, onda ide na trbuh i itd..već sam polako luda od toga svega..jede alernovu hipoalergeno mlijeko s rižolinom, kuhanu puretinu, piletinu, rižu, krumpir, cvjetaču, brokulu, mrkvicu,špinat..sve kuhano..od voća bananu, jabuku i krušku..bili smo na ispitivanjima sa njegovih 10 mj. iz krvi, ispostavilo se da je malo alergičan na kravlje mlijeko i jaja..to niti ne jede..i malo mu je povišeni ige i dunger..pije i fenistil kapi..uglavnom od kad je došla jesen sve mu se pogoršalo..još je po ljeti čak i jel i breskvu, šljivu i marelicu, pa je bilo ono donekle ok..jako mi je teško povezati koja hrana mu smeta koju jede..da mu neka hrana tak jako smeta mislim da bi i po ljeti npr..jako odmah reagiral, a ne tek sad..u biti ne znam,.koristim ponekad i kortiće elokom 20% u expl.jer se bez toga stvarno ne može..nekad mu pomogne i parfenac krema..ali, uglavnom vidi se da mu koža nije ono glatka i normalna..ponekad i je, ali brzo se opet sve vrati na staro..kad spava obavezno ima rukavice da se ne ogrebe..i tako..jako sam tužna radi toga..i pitam se da li će mu proći ikad to...sa homeoptijom nismo još probali,ali razmišljam o tome..pozdrav svima..
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma