Eto ja kupila Stelatopiu i od preksinoć mu je mažem. Međutim meni se čini da mu je lošije. :? Nakon što stavim kremu izađe mu na obrazima više crvenila, koje se poslije smiri, ali sam ekcem djeluje jako suho. Dijete je nakon stavljanja kreme dosta nervoznije i počinje se jako češati, na očima mu se cijeli dan vidi da ga to jako muči. Zanimljivo je kada stavim običnu bepanthen kremu da se osip smiruje i kao da se povlači, beba je vesela i ne češe se. Sad se jadničak i raskrvario po obrazu nakon što sam mu stavila Stelatopiu. Negdje sam prije pročitala da je dobro da se osip izvlači što više na kožu, da ne ostaje unutra. Sad me prosvijetlite jeli moguće da njemu obična bepanthen krema rješava ekcem tako što mu ublažuje i smiruje osip koji se s vremena na vrijeme opet pojavljaje na licu ili je normalno da Stelatopiu u početku ( tek je stavljam 1,5 dan ) izaziva takvu reakciju kod djeteta, ali da u konačnici dugoročnije rješava ekcem. A opet znam da te sve kreme rješavaju posljedicu, a ne uzrok koji moram tek otkriti. Kakva su vaša iskustva nakon stavljanja Stelatopie? Pomozite drage virtualne prijateljice, jer mi se beba jako muči.