Citiraj ana.m prvotno napisa
Hej, evo i nas u klub atopičara ...
Ja sam nova u tome, sve mi je još novo ufuravam se ali srećom, imala sam malu poduku jedne forumašice pa sada znam malo više.
Nama je kako kada, nekada je sve 5, nekada jo recimo leđa znaju biti toliko cijela crvena da mi sve dođe da plačem. Pa si mislim svrbi li ju to, peče li ju možda...???
I palo mi je na pamet nešto...Petrovićev me je opće poznat i hvaljen-za bilo kakve tegobe, a on spravlja i kreme i svašra nešto. Ima li on možda kakvu kremu za dermatitis? Zna li netko? Ako ima, je li isprobana?
[b]Ana.m[/b] i nama je na žalost dijagnosticiran blaži oblik AD. Mom sinčiću se pojavljuje crvenilo i osip po cijelom licu i ispod pazuha. Zasad još tražimo pravu kremicu. Stelatopia mi se nije pokazala baš jako dobrom premda sam je kratko koristila, pa sam se vratila Bepanthen masti i kremi, pa ćemo vidjeti. Isto smo novi u ovom problemu. Ja bih mu najradije koristila nekakve biljne pripravke. Za početak počela sam striktno paziti što jedem jer sam kod bebača u zadnje vrijeme primjetila da pored AD ima i sluzavu zelekastu stolicu. A npr. jučer sam jela žgance, piletinu, ciklu i danas mu je kakica bila za pet. Uglavnom savjeti kolegica forumašica su zlata vrijedni i svima se zahvaljujem . Prosurfaj cijelu temu, ima super korisnih savjeta.