Draga ivana zg

imam sina od 4,5 g s kojim sam 100 put bila na Šalati radi drmatitisa. Mislim da sve dobro radiš osim ovog ne mazanja. Mislim da bi ju trebala mazati usprkos tome što nema suhu kožu, tu grešku sam ja napravila, treba ih mazati čim više. Koliko god ti paziš na vodu kod nas je voda puna kamenca i isušuje ma što ti radila. Lice isto kao i tjelo treba mazati, pa i sebe mažeš sigurno svaki dan, možda se zacrvenila jer ste bili puno vani, ili ju je netko od gostiju dirao po licu. Imam 7 mjesečnu bebu koja ima dobru kožu ali is opreza ju i kupam i mažem EX omega proizvodima Aderma losionom i kremom za lice, to ne može škoditi. To mi je preporučio i pediatar i na Šalati s obzirom da starije dijete je to imalo, a i suprug i ja imamo suhu kožu.
Dermatitis ima puno veze sa hranom, te sa nasljeđem u obitelji, ako ti ili suprug imate suhu kožu lako će imati i mala, ako je netko u obitelji alergičar veća je mogućnost....
Prištići mogu doći i od igračaka koje stavlja u usta, te od znoja.
Ja imam malo drugačiji pristup i perem djecu svaki dan, a koristim EX omega proizvode i koža im je divna. Samo da napomenemda je moj sin imao rane od češanja, i Aderma me spasila, ali to nema malo dok prođe pa se vratimo na staro, nego samo tu kozmetiku koristimo i gotovo.
S čim joj pereš kosu, moji umiru on Johnsona, ja koristim već godinama Mustelin šampon i super mi je.

KORTIKOSTEROID se koristi u najgorim varijantama, moj ti je savijet da ga koristiš samo ako stvarno ništa drugo ne koristi, i to se ograniči samo na 3 dana lice, a 5 dana tijelo, jako tanke razmaze.

I još nešto svi ti prištevi i osipi i lišajevi dođu brzo, a traju dugo i odlaze sporo, dakle puno strpljenja...

Zašto ne koristiš vlažne maramice?