-
pozdrav svima..
hvala vam na savjetima..pa to i ja pričam kad je jako upaljeno, moram namazati kort.jer ostale kreme ne pomažu..a, ja tražim neku neutralnu kremu koja bi mu izliječila crvenilo i svrbež, ali ne mogu naći..naravno, da kort.nisu dobri i da imaju nuspojave..ali, kod pravog ad-a se ne može bez njih u teškim fazama..poznam curicu koja je imala tako teški ad da joj je mama cijelu prvu godinu mazala s kort., i to puno previše, pa curici nije ništa..ima dana slijepu kožu i nikakvih smetnji..i baš je visoka..tak da..ovi svi kortik.koje mi koristimo su slabi, jako slabi, i još razrijeđeni..ti niti ne stanjuju kožu..tak je meni rekla dermatologica..uglavnom, moj problem je taj da mi se čini da ja te kort.prečesto koristim, mada su mi rekli na šalati da mogu daleko više, da to nije puno..i ja njemu mažem po 3 dana i to prođe do kraja..i onda opet bukne..jer npr..pocrveni jako po vratu i počne ga svrbjeti i onda ga namažem..i onda tu prođe..onda se pojavi za dan dva na rukicama i nogicama npr..ne mažem domah, ali kad vidim da ništa drugo ne pomaže i on se počne čohati namažem ga, opet prođe, ali opet dođe na neko drugo mjesto..i čini mi se da se samo vrtimo u krug..a, da ga ne namažem sigurno bi se izgrebao, a po noći bi ga to jako svrbjelo..jer i sad ponekad zna loše spavati..probudi ga svrbež..kak je kod vas? do nedugo je još bilo sve super..ali, početko jeseni se sve pogoršalo..koliko kod vas traju dobre faze betty boop? mislim, u smislu izliječiš mu npr.nogu..koliko je dugo noga bez ekcema? i da li onda dobi na nekom drugom dijelu tijela? u biti koliko često koristiš kort..jednom mjesečno ili više puta mjesečno po drugim dijelovima tijel? to me zanima..mi smo bili na testiranju iz krvi s njegovih 10 mj kad se to sve i pogoršalo i ispal je povišeni ige i dunger..mala alergija na kravlje mlijeko i jaje..a, na pšenično brašno i grinje, prašinu ne..sad koliko je to sve točno..i to niti ne jede..jede neko kuhano povrće, od voća samo jabuku, krušku i bananu..palentu jede na vodi, hipoalergeno mlijeko pije, puretinu, piletinu..ništ posebno..u zadnje vrijeme mu dajem malo kruha kojeg ja ispečem kaj si zoba..uglavnom, već sam sva jadna..da,, i pije fenistilk kapi..kako vam djeca spavaju po noći? da li ih kad probudi svrbež?derm.mi je rekla da je uvijek u prvoj godini prva jesen i zima da su najgore, da više ne bude to tak jako..svake god, sve slabije..pa, eto, nadamo se da bude tako..još k tome zubi mu rasteju svaki čas..i sigurno to potiče sve još bolje..ja sam se bogme raspisala..svaki savjet mi je dobrodošao i odgovor na moje pitanje..hvala..pozdrav svima..
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma