Citiraj stela2 prvotno napisa
bok svima..niko mi nije odgovorio na pitanja..a, pitala sam vas koliko kod vas traju dobre faze koliko loše..koliko često ih mažete s kortik. kak vam djeca spavaju po noći? itd..stvarno bi mi puno značilo da mi netk odgovori da usporedim malo..hvala puno..pozdrav..
stela, pokušaj malo preglednije postaviti pitanja jer se u dugačkom postu nekako "izgube" pa čovjek dok sve pročita pol toga zaboravi kao npr. ja (ne zlonamjerno)

kod nas "dobre faze" traju jako kratko i najčešće kad se povuče pod terapijom kortik. za par dana se već negdje pojavi i onda pokušavam hidratizirati kožu medicinskom kozmetikom za AD da koža ostane što dulje meka i vlažna da ne puca jer to ih svrbi i peče, a kad baš izbiju ekcemi i više niš ne pomaže opet kortići i tako u krug
ako bude nervozna i ak se čoha dam joj FENISTIL kapi prije spavanja protiv svrbeža

cure jer vama bebači reagiraju na toplinu i trenje?
Iskra traži da se puno nosi jer ju to najbolje smiruje a od toga joj sve više izbija crvenilo i onda bi se još više nosila da se smiri od tog crvenila i tako u krug...ne znam što da radim, ak ju ne nosim jako se plače...