tnx na odgovorima..tak me strah tih vodenih kozica..jer mu je sad dosta loše. nek još sad i to dobi..ja ne znam kaj bude..ovaj vikend cijele noge su mu bile crvene i hrapave..u biti, dobi neke crvene točkice koje se skupe, i izgleda ko još jedan dodatni sloj crvene kože, hrapavi..strašno..morala sam ga namazati s kortik..jer se već počel čohati, raskrvaril bi si, e onda bi bilo vraga..tak to i kod vas izgleda?sad ovaj tjedan idemo u zg na kontrolu, pa bum vidla kaj budu oni rekla..a, razmišljam i o homeopatiji..je, i moj ima malo po vlasištu..više je to neka suha koža..koja se peruta..nisam još probala taj šampon od mustele..morala bi, jer mu drugi niti jedan na odgovara..a, on ima i malo kose..skoro pa da je i ćelav..a, ne znam baš sam jadna..teško mi ga je tak gledati..kak to misliš, da je uvijek namazani po licu, ali je crven..uvijek je crveni po licu? je imal ad i po kapcima? moj npr..sa 8,9 mj nije uopće imao tak strašan ad..ali, prek noći se sve to rasplamsalo i sproširilo..mic po mic..i zna buknuti po takvim mjestima da je to strašno..čak i po dlanovima.. :? pozdrav svima..