-
Ana ja kupujem ulje od noćurka (mislim da je Aromatica) i pomešam ga sa belobazom (emoliens) u razmeri 1:3. Time se mažemo svako veče.
Mi smo posle treće posete homeopati izgleda dobili pravi lek (do sada je pregledao mene i MMa, a sad Nađu) jer od kako joj dajem ide na bolje. Već 5 dana uzima tu remediju, a već 3 je ne mažem uopšte, ima crvenila ali ne mnogo, i prvi put se manje češe. Malo nas koči nicanje jednog zubića koji je strašno muči, sinoć je imala i malo povišenu temperaturu, uz to nam je pedica prekjuče uvalila treću dozu vakcine protiv hepatitisa pa mislim da nam je sve to malo usporilo oporavak.
Ali čini mi se da ide na bolje i optimistična sam.
Pepa07 i meni se ponekad čini da nema svrhe od mazanja, i da ono samo služi meni da imam utisak da nešto preduzimam. Ali ponekad joj je stvarno jako suva koža i onda je malo namažem samo emoliensom i bude bolje.
Neko je pitao za topao vazduh. Nađi nikako ne prija centralno grejanje i uopšte ova temperatura koja nam je u stanovima (oko 23 C) pa je nama prozor stalno otvoren, uveče pre spavanja dobro izluftamo i ohladimo. Prijaju joj šetnje kad je hladno, a u kući je često samo u bodiću i čarapicama, ne voli kad joj oblačim donji deo trenerke i buni se. Prestala sam da joj oblačim hulahopke i od tada su nogice mnogo bolje, a pazim da sve bude pamučno što joj dolazi u dodir sa kožom.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma