Citiraj ana.m prvotno napisa
Opet ima pitanje
Da li je netko probao noćurak? Kaj je to uopće? Ja danas kupila uljnu kupku od noćurka i balzam za tijelo, rekla teta u ljekarni da je super. Ima li netko iskustva?
Meni se čini ok teksturom, još da isprobamo.
ana, u kojoj ljekarni si to kupila, kolko para?

mi trenutno isprobavamo Excipial losion, bumo vidli jel kaj pomaže...

i čekamo da prođe malo od cijepljenja pa ćemo i mi homepatu jer smo od Božića konstantno na kortićima i svaki puta kad prestanemo bukne još jače, još više...

stela mi smo bili neki dan na Šalati i nadam se da nisi mislila na našu curicu... ....imala je sve upaljeno, crveno oko ustašca posušeno i ispucano, ko rascjepi...od sline (valjda će zubić izać)

Tinchi kako znaš da ju ne svrbi? Ona je još jako mala i nema dovoljno razvijenu motoriku da bi se znala posvrbiti. Naša Iskra se počela svrbiti tek sa 5 mj., a sigurno ju je i prije svrbjelo ali to nije znala pokazati. Jel nemirna i plačljiva? Kako spava?
A ovo sa puštanjem da se samo izbori, prvi put čujem, i teško da ćete saznati na što reagira. Alergo testovi su nepouzdani u njenoj dobi, a djeca koja boluju od AD mogu regirati na tisuću stvari i na kombinacije tih stvari, a još se puno o AD i ne zna.
Ja bi ju na tvom mjestu ipak mazala,makar neutralnom kremom, važno je konstantno hidratizirati kožu da se manje oštećuje i upaljuje.