nismo se javljali do sada, evo i nas u AD klubu.. Sin je imao AD samo po licu, više se ni ne sjećam čime smo mazali, srednja kćer se upravo sa svoje nepune 4 godine izvlači iz toga, a najmanja ima 2 mjesta na licu koja je smetaju - tamo gdje joj je obrazna kost najizbočenija i to mjesto se riba kada sisa. Nosimo po noći rukavice da se ne grebe, za sada mažem sa bephanten masti...
Dulje iskustvo imam sa starijom, njoj se crvenilo i suhoća pojavljivalo na pregibima i to više ljeti (što mi se čini po vašim iskustvima neobično - svi čekaju ljeto, ja ne!) kada se znojila, možda više kontakta kože sa drugim materijalima osim odjeće - autosjedalica, ne znam. Uglavnom kod nas je palio recept - promijeniti deterdžent - DM taj za osjetljivu kožu je bio OK, ispirati, i koristili smo kozmetiku URIAGE, nakon par dana mazanja bi prošlo. Savjet za promjenu deterdženta nisam dobila od pedice, već od prijeteljice...
Ako se kod najmanje ovo ne smanji nakon nekog vremena, morat ću isto nešto drastičnije napraviti...