-
Tinchi kako znaš da ju ne svrbi? Ona je još jako mala i nema dovoljno razvijenu motoriku da bi se znala posvrbiti. Naša Iskra se počela svrbiti tek sa 5 mj., a sigurno ju je i prije svrbjelo ali to nije znala pokazati. Jel nemirna i plačljiva? Kako spava?
Hani je skoro godinu dana tako da mislim da bi se češala da ju svrbi. Mislim da ju ne svrbi jer nema nikakvih promjena u ponašanju, nije nervozna, ni plačljiva, normalno spava...
A ovo sa puštanjem da se samo izbori, prvi put čujem, i teško da ćete saznati na što reagira. Alergo testovi su nepouzdani u njenoj dobi, a djeca koja boluju od AD mogu regirati na tisuću stvari i na kombinacije tih stvari, a još se puno o AD i ne zna.
Ma meni to i ima smisla, ali isključivo zato jer je njena reakcija, prema svemu što čitam na forumu, srećom, dosta blaga i ne ometa je u igri, spavanju i sl. i baš zbog toga je možda dobro pustiti tijelo da se samo izbori. Ne, znam to su moja razmišljanja, zato me i zanimaju iskustva drugih pa zato hvala na tvom javljanju.
U međuvremenu smo otkrili da ju smeta bilo kakva sintetika, pa makar i u tragovima i gotovo sam sigurna da nije nikakva hrana u pitanju... Za sada nam super odgovara obični Melem, vidjet ćemo kako će to ići...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma