-
pozdrav..
švedica, nije to bila tvoja curica sigurno.. s njima smo se i razgovarali i tako..ovoj curici je pol lica prema uhu bila raspucana koža do krvi..ali, sve se to da zaliječiti..
nego, niti moj se nije svrbal do prije 3 mj..tek se počel s 11 mj i to prvo po vlasištu..a, sad se nekad svrba ko lud..najbolje bi bilo kad bi se organizam mogao izboriti protiv toga..ali, neide to tako lako..kod blažih ekcema koji se ne šire i svrbe, samo neutralna njega..tu bi se organizam i mogao izboriti.jer meni je derm.rekla da to samo prolazi sigurno za kojih 2-3 tjedna da je to provjereno i bez mazanja kortića i itd..ali, dijete ako ga svrbi i ako se to širi i ako bi mu čak koža mogla pući do krvi se jako muči..i nema smisla tak mučiti dijete..namazati tu i tamo s blagim kortićem i nije neka šteta..samo ne pretjerivati i voditi dnevnik po mogućnosti..ja ga vodim..ali, taj ad je još uvijek nepoznanica..jer kod svakoga je drukačije, drugačije izaziva i drugačiji preparati mu pašu..
sad sam ga počela kupati svaki dan u kupci jer vidim da mu je koža onda bolje, nije mu tak suha, ali odmah dok je još vlažno namazati s kremom..sad sam opet na musteli..nekak je to za sad najbolja krema..probala sam i ovu novu lipikar..ali, njemu ne paše..uglavnom, jako velika je briga s njim..i teško odgojivo dijete je..čim mu kažem NE i već ga sve svrbi..i jaaako pazim na ishranu..negdje sma isto pročitala da je jedna žena izliječila curici ad samo zbog prehrane..znači eliminacijska dijeta..nema glutena, mlijeka,jaja i koštunjavog voća..bez obzira ako dijete i nije alergično na to, jer u akutnim fazama te namirnice pogoršavaju koži..a, u mirnim fazama se smiju konzumirati ukoliko ne postoji alergija na te namirnice..i tako..raspisala se ja..ali, svaki dan nešto novo saznam o toj bolesti..proučavam svaki dan..i jedva čekam ljeto i more..mislim da će mu to pomoći..jedino ne znam kak bude s znojenjem i kožom..čujemo se..pozdrav..oprostite na tak dugom postu..
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma