Citiraj melrose prvotno napisa
jel čuo netko za dr. Čučevića, privatni pulmolog? Navodno je jako dobar za ovakve probleme.
Mi smo bili prošle godine u 5 mjesecu kod njega sa sinom (4god). Oduševljeni i tretmanom i pomoći.
Dakle nakon što smo sredili (stavili pod kontrolu) AD počeo nam se stalno daviti u kašlju, normalno svi su to pripisivali alergiji pa ga je pedica stalno šolapa Rinolanom i Claritinom, mi smo u međuvremenu doma imali sterilnu atmosferu, klima sa plazmom za alergičare, sve tepihe, zavjese, lutke plišane van... Gdje god smo pitali za alergo test ili bi nam rekli da je premali ili da nema mjesta do 9. mjeseca, a dijete se davi.
Sva sreća da smo čuli za dr Čučevića koji nam je u roku od jednog sata djete istestirao na 10 najčešćih alergena, napravio ultrazvuk sinusa, citološke briseve, zaključio da dijete nije na ništa alergično osim vrlo malo na mačju dlaku, da ima bronhitis, dao nam ljek, i posudio svoj inhalator na 10 dana i to sve za 750 kn.
Od onda i mi imamo doma inhalator, preporođeni smo. Skidam kapu Srebrnjaku, ali tamo je pre velika gužva i zavisi kojem doktoru se dođe.

Dakle od nas samo pohvale.