Slobodno joj daj 1/4 čajne žličice svaki dan, a ti možeš popiti jednu. Child life djeca mogu uzimati u toj dozi već od 6. mjeseca tako da joj doza omega 3-6-9 sigurno neće biti prevelika. Uostalom, nuspojava većih doza nema, predozirati je ne možeš, a kod problema s AD ionako treba veća doza omega.pepa07 prvotno napisa

Odgovori s citatom
)
ribice su i inače jako emotivne.kod nas je isto takvo spavanje..nekad se zna i po 10x probuditi..a, nekad i mirno spava..ali, s prvim buđenjem, mora k meni u krevet..a, kakvo im je lice i rukice?mom igoru su rukice najgore..najveće žarište.znači mažete s kortićima tek dok je stvarno ono već jako upaljeno..a, kad je samo crveno,a još npr. ne svrbi onda ne..znači da su vam djeca i crvena, ali glavno da su namazana..ma, ja ga ne mogu niti gledati tak crvenoga..ne znam, odmah sam u bedu..koristim i parfenac kremu nekad ili jomax..puno puta pomogne..to su njemačke protupalne kreme..u zadnje vrijeme ga dosta svrbi..čak se je malo i ogrebao po ruki..pa su male ranice..ono točkice..mene najviše strah vodenih kozica..pa kako ću onda..ne smije onda ići npr.kort.,a kaj ako ond abude jako upaljeno..a, stariji sin mi ide u vrtić i sad haraju vodene kozice..jako me strah.. znate kojeg atopičara da je prebolio vodene kozice?uglavnom, počela sam dosta razmišljati o homeopatiji, i ako se stanje ne popravi u proljeće, krenut ću sa tim..jer već sam luda od toga svega..pozdrav svima..
.
)