-
Zmaj mi smo probali i avene i mustelu još, ali najboljim se pokazala obična belobaza sa malo ulja od noćurka (to ja sama smutim)
Inače kod ADa je najvažnije naći uzrok i njega "lečiti" a onda će i posledice (tj. osip, crvenilo) proći. Najbolje ti je iz tvoje i njegove prehrane izbaciti alergene (koštunjavi plodovi, riba, konzervansi, citrusi, soja, jaja, kravlje mleko i proizvodi od njega... ne setim se sad svega) i druge stvarčice (prašak za veš ispirati dva puta, čist pamuk do kože, vuna dosta nadražuje, ako ste npr. platneni pa imate one vunene, ne mogu da se setim kako se zovu). To ti je onako za prvu pomoć, za ta pikanja ne znam, nama je dr rekla da se do dve godine ne rade alergene probe jer se, navodno, kod male dece to menja iz meseca u mesec, sa sazrevanjem imunog sistema.
Nađi najviše na AD utiče vazduh i toplota, kada nam je ceo dan otvoren prozor i kad smo puno napolju, kad je jaaaaako lagano oblačim tada se ne češe i crvenilo se smanji. Takođe je do sada najgoru reakciju imala na kesten (koji sam ja pojela).
Nadam se da ćete što pre to da rešite.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma