zmaj, koliko ti je djetešce staro?
kaj sve jede? to je vrlo važno..
da, neutralna njega..ima toga..mustela, avene, a-derma..probaj, pa vidi što bebaču najbolje odgovara..
nekak mi se čine to dosta jaki kortik.za početak. geokorton.kak to da vam derm.nije dala nešto razblaženo..i daj mu samo fenistil kapi..to su antihistamini..pomaže jako kod svrbeža, a u slučaju kakve alergijske reakcije..nisu tak štetni..mi uzimamo već 2 mjeseca bez prestanka odkad mu se pogoršalo..važno je uzmati kontinuirano, onda djeluju..i ja vidim da malo djeluju..jučer je imal ko neku rekaciju na licu..i poslije tih kapi mu se samo povuklo..neki atopičari su cijelu godinu na tim antihistaminima..znam, jako je teško s tim našim malim atopičarima, ali zima je pri kraju i bit će sad bolje kad budu više vani..to je jako važno..barem mojem mišu pomaže vanjski zrak..e, da..ako im je koža jako suha , mojemu je na šakici jako suha, kroz noć mu namažite ruku stavite vlažnu gazu i na to plastičnu vrećicu i rukavicu, do jutra bude tak lijepa mekana koža..totalno se oporavi..napije se malo vlage, a to njima fali..ja to sad radim..i nikad nije imao tak lijepe ruke ko sad..ali, to ionako ne bude dugo trajalo..do prve upale..nadam se da sam malo pomogla..pozdrav..