-
hvala cure
ja si nekak kontam da je ovo pogoršanje prouzročeno upravo centralnim. baš se tak nekak poklopilo
i mislim da ga neš smeta od hrane. nedavno je ima crijevnu virozu i gotovo niš nije jeo. u roku 5dana bio je čist ko suza. nakon što je opet počeo normalno jest, sav se osuo, najgore do sad :/
nisam sigurna, al milim a mu smetaju rafiniran žitarice (kojemi jedemo, a on se uvali i oće žlicu dvi od nas. k tom je tu i kravlje mlijeko), možda čokolada preko mlijeka. za citruse i jaja ne vjerujem.
inače, jede dost žitarica (pir, proso, pšenica, zob, ječam, kukuruz, davno i raž), kravlje mlijeko ne (osim ak užica žlicu dvi kroz moje žitarice), jaja rijetko i to tvrdo kuhana, ribu je konzumirao ljetos bez problema, voće (banane, jabuke, kruške, suhe marelice najčešće...rijetko ostalo), meso (kuhana teletina, piletina), povrće (kuhano kelj, kupus, krumpir, mrkva, celer, cikla, brokula, cvjetača...). pije vodu. doji. ne jede slatkiše (rijetko užica keks od nas, tj kad i jedemo a trudimo se skrivat
), ne jede keksolina i te fore, ne jede hrenovke, paštete mislim niš od konzervansa, smokije i sl...
znam da alerg test u toj dobi može bit nepouzdan...a opet, volila bi znat koja hrana ga smeta, jer sam gotovo sigurna da je hrana. doduše zna nekad i kihat. al full normalno diše.
do sad smo ga mazali niveom s omega 6
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma