Mi isto imamo atopiski dermatitis lice i glava su najgori a po cijelom tijelu je kritični , probali smo sve kreme od dr. thiesa do mustele, čak sam ga kupala u kori hrasta, zobi, radila kreme od noćurka, jojobe i ništaBili na Šalati i nikad više to su grozni doktori koji jedva čekaju da te skinu s dnevnog reda - stvarno grozno iskustvo daju ti kort. i papir da evidentiraš koliko si stavljao meni osobo prestrašna...nisam mogla ga mazati po cijeloj glavi i tijelu to su abnormalne količine kort. a radi se o bebi od 5 mj. s tim da nas je pregledala specijalizantica koja nije temeljito ni pogledala dijete nego je sve zaljučivala iz prisojne udaljenosti
ma još bi toga mogla napisati kakvi su bili ali to je iza mene i ne želim se živcirat. Čitala sam neke američke studije koje navode da maloj djeci uopće nije preporučljivo mazat lice s kort. ali dobro..jasno mi je da ta terapija treba postojati u slučaju najgoreg ali ona je nužnoo zlo. Nako toga sam otišla kod privatnika i stvarno super iskustvo..uopće se nismo mazali kort. dobili smo neku kremice za kosu koja je sve riješila u par dana a bile su ogromne naslaga koje sam ja tretirala kao tjemenice a to je stalno curilo, s tom kremom kosa je sad mrak (krema je abitina) za lice i tijelo dobili parfenac i isto super reakcija sve se povuklo a bio je crven ko paprika čak je počelo i vlažiti. Od svakodnevne njege koristim od bioderme atoderm pp i po zinc. Skoro mjesec dana crvenilo se nije pojavilo ja sam presretna a bila sam na rubu očaja.. jer se on tako histerično češkao. Evo nadam se da će nekom moje iskustvo pomoći.

Bili na Šalati i nikad više to su grozni doktori koji jedva čekaju da te skinu s dnevnog reda - stvarno grozno iskustvo daju ti kort. i papir da evidentiraš koliko si stavljao meni osobo prestrašna...nisam mogla ga mazati po cijeloj glavi i tijelu to su abnormalne količine kort. a radi se o bebi od 5 mj. s tim da nas je pregledala specijalizantica koja nije temeljito ni pogledala dijete nego je sve zaljučivala iz prisojne udaljenosti
ma još bi toga mogla napisati kakvi su bili ali to je iza mene i ne želim se živcirat. Čitala sam neke američke studije koje navode da maloj djeci uopće nije preporučljivo mazat lice s kort. ali dobro..jasno mi je da ta terapija treba postojati u slučaju najgoreg ali ona je nužnoo zlo. Nako toga sam otišla kod privatnika i stvarno super iskustvo..uopće se nismo mazali kort. dobili smo neku kremice za kosu koja je sve riješila u par dana a bile su ogromne naslaga koje sam ja tretirala kao tjemenice a to je stalno curilo, s tom kremom kosa je sad mrak (krema je abitina) za lice i tijelo dobili parfenac i isto super reakcija sve se povuklo a bio je crven ko paprika čak je počelo i vlažiti. Od svakodnevne njege koristim od bioderme atoderm pp i po zinc. Skoro mjesec dana crvenilo se nije pojavilo ja sam presretna a bila sam na rubu očaja.. jer se on tako histerično češkao. Evo nadam se da će nekom moje iskustvo pomoći.
Odgovori s citatom