Ovih dana posjetili smo dr. spec ORL i alergologicu u Selcu u vezi testiranja na potencijalne alergene. Testovi su potvrdili već učinjene u Zgb-u na pšenicu, soju, KM i jaja (samo žutanjak!), neke koje mi je zdrava logika nalagala da izbacim iz prehrane su osporeni npr. kava i bademi, a neki koje ni sanjala nisam su optuženi npr. luk i piletina, te najgori Candida albikans. Kako se ta gljivica hrani određenim stvarima i one su pridružene popisu zabranjenih, npr. kvasac, svi šećeri, slatko i suho voće te svinjetina.Dijeta se mora provoditi 4-6 tj, nakon čega bi trebalo uslijediti značajno poboljšanje. Maleni je dobio i protugljivičnu th..Tako sada živim asketskim načinom života,jer sam glavna hrana svojem malcu. Sve rečeno je potvrda napisanog u novoj knjizi o alergijama Alergije, prikrivena bolest. Bome, ovo bu prvi Uskrs bez luka , ali se već veselim kavici u gradu s donesenim rižinim mlijekom .
Dr. je za svaku preporuku, imam osjećaj da bi bez ovog posjeta još dugo tapkali u mraku. Za starije od 2 g. nakon provedene dijagnostike postoji i th. u vidu trajnog eliminiranja alergena. Nadam se da smo nekome pomogli po pitanju kako dalje. Na nas je posjet djelovao prosvjetljujuće.