-
u, biti je tak..jako malo beba ima onaj pravi ad..većina beba ima samo par nekih lišajeva po tijelu, ili samo crvenila po obrazima i itd..to niti nije pravi ad, već sam rekla..to se fino da održavati nekim drugim kremama..tu niti ne trebaju kortići..ali, pravi ad je sasvim nešto drugo..tu su promjene po cijelom tijelu koje jako svrbe i koliko god ja namazala npr.s parfenacom, to ne prolazi..nego se širi dalje ili jako jako svrbi..nije isto imati promjene po cijelom tijelu ili samo malo po ličeku ili vrateku ili nogici..pravi ad ima svoja obilježja..a, potraga za pravom kremom..to je tak...to pali za one koji više imaju samo suhu kožu, one suhe lišajeve..ali, kod pravog ad-a kad je akutna faza...sve crveno, i jako svrbi to ništa ne pomaže..a, kad prođe, onda je dobra bilokakva krema..mada je meni super a-derma..stvarno je ok..do sad sam kortistila mustelu, ali a-derma je još bolja..tak da oni koji imaju pravi ad znaju to najbolje..a, naravno da je svaka mama zabrinuta za svaki prištić kod djeteta..takva sam i ja..ali, ad ima svoj početak..i svoje faze..moj mali s 8 mj je još bil super,(isto na par mjesti par prišteka) tek mu se u 10 11 mj počelo pogoršavati
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma