Snjež, i sama sam zdravstveni radnik i nema se ko kaj tu uvrijediti. Svatko ima pravo na svoje mišljenje, a nitko ne zna sve. Mi smo hodočastili po lječnicima, i opet bumo kad se pokaže potreba, ali smo izfiltrirali mišljenja koja su nam se činila pouzdanim.
Kaj se tiče moje prehrane, jer još intenzivno doji, izbacila sam sve njemu dokazane alergene ( jaja, mlijeko, soju, luk naranče, limune, orahe, lješnjake, kikiriki, kakao, piletinu ) plus pšenicu, šećer, svinjetinu, kvasac i svo suho i svježe voće osim jabuke i grejpa zbog dokazane kandide. Ta agonija traje već 6 tj., a preporuka je što dulje, te onda lagano uvoditi jednu po jednu namirnicu. Mislim da ću ipak uvesti prvo sebi sezonsko voće kad počne. Nije mi lako, ali njemu je bolje, pa bi čovjek svašta pretrpio.
Ali, cure su me već pretekle s odgovorom, možda ipak da probaš korić par dana. Nama se nakon 4-te i nadam se posljednje upotrebe prije 5 mj sve vraćalo po licu i vratu već drugi dan, pa smo odustali i primili se potrage za nečim pametnijim.