onda on nije imao pravi ad nego više alergijski dermatitis..problem je u tome nije svaka promjena na koži ad..doktori vole za svako crvenilo reći, to je ad...ali, nije..ako nekom smeta prašak za veš to je kontaktni dermatitis, a ne atopijski..pravi ad je genski, i on uopće ne mora biti alergijski..gen stvara povećana ige tijela i to se ispoljava tak na koži..u, biti nitko još ne zna pravi razlog tomu..još je to sve velika enigma..ali, pravi ad ima točno svoj tijek..i lokalizacije i karakterističan je..čak su i nokti isprugani, krhki..karakteristično je to iza uha..da puca ona kožica..pa okolo kapaka..šake..to su te neke najčešće lokalizacije po čemu oni to vide..kaj bi valjda bila baš ko neka alergija ili baš ono čisti dermatitis..tak sam si ja to protumačila..ne znam..ali, i ja sam skeptična u vezi hrane..on ima ad, ali još mu pogoršava sigurno neka hrana..a, nitko me ne sluša, kao kaj ja znam..a, znam bolje od njih jer sam s njim 24 h na dan..i pravi ad prolazi samo s kortićem..svi ti ostali dječji ekcemići nisu ad..to je sve prolazno i s neutralnim kremama, ili kad se neka alergija makne..pravi ad je sasvim nešto drugo..nisam niti sigurna kod svojeg da je 100% ad da nije samo neka alergija..ali, ima sva obilježja pravog ad-a..mada željela bih saznati i kaj mu smeta, ako mu smeta..za kravlje mlijeko i bjelanjak već znam..to niti ne konzumira..ali, i zdravo dijete može imati alergiju na to, tako da to nema veze s ad-om..

zato bi molila ADRIVEN da mi se javi za selce..stvarno me to zanima..