-
da, betty, dobro si to sve rekla..
ali, znam da onaj pravi ad nema puno djece..pa, i mala od moje šogorice koja nema problema s kožom je znala dobiti fleke..npr od banane..i to skoro slične kak ima i moj..ali, nema ad..izbaci banane i to je to..nema više fleka..to je više bila alergijska reakcija, koja je jako slična ad-u..isto je smetao neki prašak za veš..to je kontaktni dermatitis..a, atopičari jesu ti koji su i skloni kontaktnom dermatitisu..ad može biti alergijski i nealergijski..zato ja želim da provjerim i da ga testiram malo, da neke stvari isključim..imao je malo povišeni ige..kad je bio stari 10 mj..ali, ništa strašno..uglavnom, jede hipoalrg.mlijeko s rižolinom, puretinu, jabuku, hip kašicu od kruške, krumpir, brokulu, cvjetaču, tikvicu, rižu, tjesteninu bez jaja, juhice..i ništ posebno..znam mu napraviti palačinke na vodi s brašnom i to mu premažem s hipovom kašicom umjesto pekmeza npr..dajem mu sad već i 3 mj kruha..pa si mislim, d amu to ne smeta..sad sam izbacila malo..jer ipak unutra ima aditiva..da, izbacila sma i piletinu..?? kažu da može biti povezana alergija jaje i piletina..uglavnom, tapkam u mraku..zato bi željela testirati.. zato ADRIVEN, javi mi se za Selce..
pozdrav..
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma