Ja sam se baš bila zabrinula za M stanje. U srijedu su izlazila nova žarišta po leđima i prsima. Guza i pika su bile također u očajnom stanju. A opća slika![]()
No navečer, kad je uspjela konačno zaspati, pregledavajući tiijelo u guzi otkrijem gliste. Pijemo svi Vermox. Nisam sigurna, ali kao da se složila puzzla koja je nedostajala cijelo vrijeme. Čini mi se da bi to mogao biti uzrok pogoršanja stanja kože, a za sluznicu nisam sigurna. Karakteristično je i za gliste dodirivanje nosa kao i za alergijske reakcije.
(kako je bila srijeda uoči praznika nisam nosila otisak na analizu pa ne mogu biti sigurna dal je to bio Ascaris ili koja druga -što možda i nije od presudne važnosti)
Nova žarišta ne izlaze , opće stanje se smiruje. Ništa se nije zagnjojilo čega sam se pribojavala. Nadam se da je to za sada bilo To.

. Pijemo svi Vermox. Nisam sigurna, ali kao da se složila puzzla koja je nedostajala cijelo vrijeme. Čini mi se da bi to mogao biti uzrok pogoršanja stanja kože, a za sluznicu nisam sigurna. Karakteristično je i za gliste dodirivanje nosa kao i za alergijske reakcije.
Odgovori s citatom