betty boop, ja ti imam velikog iskustva s vodenim kozicama i ad-om..mislim da sam već pisala tu o tome..
ja bi ga cijepila sad sigurno da se mogu vratiti ispočetka jer mi smo prošli kalvariju s vodenim kozicama..on je dobio s godinu dana od svojeg brata..i bio je cijeli osipani od glave do pete s vodenim kozicama..temp do 40..i bili smo 5 dana u bolnici jer su se bojali da se ne prošire u unutarnje organe..i zamisli, dobio je kozice u akutnoj fazi..strašno.. :shock: ali, nekako je i to prošlo..a, da i ne govorim, 3 mj poslije kozica došlo je do totalnog pogoršanja kože..sad se nešto smirilo..koliko toliko.. ima dva mala ožiljka jedan na čelu, a jedan na trbuhu..ali, ništa zato..kad se sjetim kakav je bio, super smo prošli..koža mu je bila užasno suha, nisam ga smjela maazti s njegovim kremicama, nego sušiti kozice, a koža je bila suha.. ne želim se više toga niti sjećati koliko je strašno bilo..njemu su izbijale kozice oko 9 dana..a, inače izbijaju 5-6, najviše 7 dana..

ali, ovisi koji stupanj ad-a ti adrian ima, ako neki blagi onda ako i dobi kozice normalno ih bude prebolio, znam neke koji su imali ad, pa su imali par kozica, a nisu bili cijepljeni..mi imamo dosta jaki ad, i još je k tome dobio u akutnoj fazi, tak da je bilo za očekivati da bude strašno..ali, bilo pa prošlo..možda bi ti ipak bilo najbolje da ga cijepiš, pa si na miru..

inače, kak je adrianu s ad-om? kako često dobi osip?

mi smo sad na testiranjima i to krvnima, pa poslije toga ću vidjeti što dalje..ako su alergije u pitanju, onda ih budem što više izbjegavala, ali ako nisu toliko onda se i ja okrećem homeopatiji..da probam problem riješiti iznutra ako se da..a, ponekad si mislim da je najveći dio problema u probavi..jer ponekad tak ima obilnu mekanu stolicu, a nekad tvrdu..prvo dijete mi nikad tak nije imalo..mislim da ću probati onaj probiotik ferzim junior..vrijedi pokušati..

pozdrav.