-
pozdrav svima..
i mi smo uzimali fenistil kapi od njegovog 10 mj..sad mu je 18 mj..i to do sad nedavno..prekinuli smo sad jer smo na krvnim testiranjima, a onda antihistamine ne smije..i mogu reći da nema apsolutno nikakve promjene..čak, dapače mu je bolje..trup mu je već duže vrijeme čisti, što je prije bilo nemoguće..i kad sam nakon testiranja opet mu dala kapi, opet je počeo osip, sad sam prekinula i više ga nema, ali na trupu samo..da li je to povezano šta s fenistilom, ne znam, ali ima nešto u tome..a, i što se tiče svrbeža, sve je isto..i njemu su na pregibima ekcemi skoro pa uvijek..više ih niti ne mažem s kortićima jer nema smisla, izliječim, ali vrate se za dan dva,,nema smisla..tak da ih mažem s parfenacom ili jomax kremom, pa na to mustela..ima li tko iskustva s jomax kremom, to je ajmo reći sestra parfenacu, samo mala blaža..i moram prizanti da mi je još bolja od parfenaca..
ali, ekceme uvijek negdje imamo..u posljednje vrijeme mi zna jako pocrveniti u licu, ali i ja tome pripisujem zube..to sam tek nedavno skužila, da on tak pocrveni u licu zbog zubića..jer su mu narasle sve petice, a da nisam ni vidla..i povezala sam to s tim crvenjem u licu, ali na licu ne dobi ono ekceme, više mu je jako zagrijana crvena koža.., čak je imao i ovaj vikend temp 37,1..isto sam prepisala zubićima jer mu je sve naotečeno i imao je opet mekšu stolicu, što mu se zna povremeno dogoditi što isto prepisujem zubićima..a, onda naravno i ekecmi podivljaju..
prije smo imali problema sa šakama, sad je koliko toliko još i dobro, nego nas muče dlanovi i stopala..dlanovi ga najviše svrbe, i onda si male ranice napravi..tak da mu dosta često znam zamotati rukicu i onda sma bez brige..zamotam ju do oporavka..što se tiče svrbeži i spavanja po noći puno je bolje nego prije..spava gotovo cijelu noć..negdje do 2-3h u kinderbatu, i onda dođe k nama..i ako ga što i svrbi, svrbež traje 5 minuta i onda dalje spava..čak i do 8 h ujutro, ali s nama u krevetu naravno..
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma