-
post sam razdijelila na 2 dijela jer ne znam kolike velične trpi ovaj post..
tak da je sa spavanjem puno bolje nego što je bilo prije..prije je jako loše spavao..ponekad smo pol noći bili budni..ali, kad je u akutnoj fazi ja mu stavim obloge po tim mjestima gdje je jaka upala..znala sam mu i pocijelom tijelu..zamotala sam ga ko mumiju..vlažne gaze, na to suhe, pričvrstila..e, onda je spavao ko beba, bez obzira na akutnu fazu..to ublažava svrbež i vlaži kožu..ali, odmah ujutro kad se skinu te gaze, treba ga namazati..piđama ne smije biti mokra..te savjete sam dobila na šalati, a i stariji atopičari to rade..e, od onda sam se preporodila..konačno normalno spavamo...znam mu samo stopalo, rukicu, nogicu zamotati..ovisi u kakvom je stadiju i koliko ga svrbi..što se tiče kortića upotrebljavam elocom 20% u expl..i to mu je najbolji..i čim počnu ekcmi, odmah ga namažem, i tako spriječim daljnje širenje..makar i namažem svaki dan na drugom mjestu ono malu malu površinu, ali bolje to nego da se proširi po cijelim tijelu..e, onda je problem..e, tu gdej su glavna žarišta, tu više niti ne mažem s kortićima jer nema smisla..odmah se vrati..ali, baš da bi bila jako jaka upala, morala bi..
tak da mislim da budem fenistil kapi prestala uopće koristiti jer mu je još bolje od njih, oni potiskuju imunu rekaciju, a i dijete mi je bilo nekak stalno pospano i mlohavo od njih..od kad ih ne pije totalno je drugačiji, jako živi, počeo govoriti..ma super..jedino ako je kako kaže betty boop neka baš alergijska reakcija, onda mu dam..jer isto zna nateknuti..
ma, mogla bi vam puno toga napisati, jer svaki dan proučavam nešto oko toga, smišljam toplu vodu
ali, to mi je sad život..i teško je živjeti s tim..ne smijem mu 70% toga dati za jelo ( a stalno gleda brata kak nešto drugo jede), ta djecu su osjetljiva, da ne govorim o tim svrbežima..ma, znate i sami..nije lako..
javim vam kakvi su rezultati s testiranja..oprostite na tak dugom postu..kažem mogla bi samo pisati i pisati o tome..
pusa svima..
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma