Ves si dobila dgovor...

to je rizin slad koji se kupi u trgovinama zdrave hrane... jako je ucinkovit kod savladavanja novih okusa i naravno zdrav... samo se pripremi da namirnice u trgovinama zdravom hranom nisu jeftine....

Ja sam takodjer pokusala s rizolimonm na poceku ali to mu nije bilo fino...
sad su mu zganci, razne zitarice cak samo na vodi pripremljene odlicne... sve recepte imas u knigi koju sam ti preporucila... i naravno hrpa voca povrac i mesa... to sve ide...

Sto se tice deserta.... kada jede kasicu od zasladjenu rizinim sladom nije nuzno da ima jos kolac uz to, dovoljno je jabuka... deser uglavnom voce...

ali mi imamo srecu da nasa baka radi kolace s pregominom (nadomjesno mlijeko za alergicare), uglavnom su to kolaci s diznim tjestom, kremasti kolaca nema.... mozes sam na brzinu pripremiti placainke bez jaja s sojinim mlijekom (iz DM je najbolj, pokusaj cjelovito brasno ne cisto bijeleo) gore djem i eto deserta.

Sto se tice mora, nas se koza ocistil do ljeta jer smo se strogo pridrzavali prehrane bez mlijeka i jaja... tako da slana voda nije stetila nista zdravoj kozi a nije stavral nove probleme... samo treba paziti ne dijete po jakome suncu i svakako zastitna krema mi smo cak imali proslo ljeto faktor 40.