pozdrav..

evo, zvala ja alergologicu iz srebrnjaka i rekla mi rezultate testiranja..
riža, mrkva, jabuka, kruška i svinjetina sve negativno, može papati:D a,, krumpir ne smije..na krumpir ima dosta povišeni ige..pa, zamislite..običan krumpir..šopam ga svaki drugi dan s krumpirom :? i nisam nikad mogla ono skužiti da bi na njega reagirao..ali, evo dobro je znati..i dobro je raditi takve testove..bar sad donekle znam kaj 100% smije jesti..jučer je pojeo puni tanjur špageta (naravno bez jaja) s mljevenim svinjskim mesom..kad budemo išli na kontrolu, budem tražila da ga testiraju na još namirnica..njemu je to važno, kad očiti primjer da njemu smeta najviše hrana..dobro, alergiju na hranu pogotovo ovo krumpir i takve stvari djeca prerastu..mlijeko i jaja znaju ostati do škole, a ponekad i za cijeli život..ali, ako bi njemu koža bila ok, a in i cijeli život bio alergičan na jaja i mlijeko, nije bad..može se i bez toga..

nego htjela sma reći, tjedna dana ne konzumiramo ništa mliječno, znači niti hipoalergeno mlijeko jer niti ono nije 100%sigurno, jedino nešto malo rižino u dodatke u jela (samo rižino neće piti) i stvarno se vidi poboljšanje, i sad još izbacim krumpir i sigurno bude bolje..

ostat će sigurno poneka žarišta, sigurno koljena, zapešća, dlanovi,..ali, to se može držati pod kontrolom..ne znam..tak si mislim--da ga sad ne ureknem, pa da se ono i pogorša..ali, vidim da mu je već sad bolje..a, to se mora sad čistiti i 2 mj iz krvi..
i tako..molim Boga već da mu to malo prođe, jer mi je već dosta tog ad-a..

pusa svima..