evo, da vam se malo javim..vi ste očito svi super..izgleda da jedino mi imamo onaj pravi ad..
mi smo na elidelu..ma, dosta mi je bilo više tih kortića..derm.u zg-u je preporučila doduše rekla je za lice i vrat kad je krema skupa, ali ja je koristim i po tijelu kad treba..već ju koristimo 10 dana i super je..kak je bilo, sad je super..čim dobi neke ekceme, odmah ja to namažem i već drugi dan prođe..trup mu je već duže vrijeme čisti, a i lice..jedino imamo dosta problema s nogicama i rukicama..pa ga tu najviše mažem s elidelom..otkrila sam da mu uopće ne pašu te kreme aderma, mustela..još ga bolje iritiraju..najbolja mu je pantexol mast i nevenov balzam..kad zna pocrveniti, čak mu i od tih krema zna proću upala i ok su za suhu kožu..uglavnom paše mu na različitim dijelovima tijela drugačija krema, ovisno i vrsti i jačini ekcema..za trup mu je super od atoderm od bioderme, za lice, noge, i ruke pantexol mast, za vrat i čelo nevenov balzam..i dalje se zdravo hranimo..i to smo bez mlijeka..povrće,voće, meso, tjestenina, riža,palenta ..obožava grah s ričetom..bez aditiva, konzervansa, vegete..ne dajem mu rajčicu, niti citrusno voće..uglavnom, super mi jede..čak je dobio dosta na kilaži..puno je bolje nego prije..ali, opet nije ono kak bi trebalo biti..možda do 3 ili 4. god ad i oslabi..

a, što se tiče elidela i nuspojava..malo me strah, da..ali, mnogi su koristili pa je sve ok..jednostavno, neki lijek se mora upotrijebiti,a elidel ima kamo manje nuspojava od kortića..pa sve dok bude djelovao, ja ću ga po potrebi s tim mazati..jer ne mogu gledati dok ga svrbi i mučiti dijete..pravilno korištenje neće štetiti..

pozdrav svima..