Pokazuje rezultate 1 do 12 od 12

Tema: Mekonijski ileus

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno Mekonijski ileus

Molim vas ukoliko ima netko ko je upoznat s ovom bolešću da mi malo pojasni uzroke i posljedice!Naime od prijateljice dijete je nakon poroda prebačeno u dr bolnicu pod tom dijagnozom.Njoj nitko ništa ne govori.Samo zna da beba nije imala stolicu prvih par dana,a ostalo joj se ne govori.Malena je je sad "dobro",tj ima stolicu prihranjuju je (kršitelj koda)om...
    Vitalna je,i to je sve što znamo.Mala papa 15 ml!
    Pomozite!

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Mekonijski ileus.
    Ne znam zašto nastaje, ali bit je u tome da beba nije pokakala mekonij. Sad je očito krenulo, pretpostavljam da to nema neke posljedice. Zašto ne pokuša dojiti, koliko je prošlo od poroda, ima li mlijeka? Njeno mlijeko puno je zdravije za bebina crijeva od bilo koje formule.

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Editirat ću naslov da se može naći u pretraživanju.

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Nedaju joj da doji dijete,ona je u dalmaciji tamo živi mala je u splitu u bolnici.Kažu da je sad za nju najzdraviji ****.Ne kužimo to ni ona ni ja kako može biti zdraviji!Njoj su rekli da se izdaja i održava mlijeko jer kad malena ozdravi smijet će majčino mlijeko.A dijete viđa svaki treći dan,kad im oni dopuste,radi druge dječice na odjelu.Katastrofa.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

I mislila sam da je to u Splitu.

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Nazvala ja da pitam kak je malena a dr se javi na telefon:Znam ja vas takve nazovete pa ko brinete se a nas poslije roditelji tuže zašto dajemo informacije.Tak je jedna baka djetetova zvala pa mi joj rekli kak joj unuk,baka raspričala po selu da je dijete degenerik pa nas otac tog djeteta htio tuč.Ni riječi,ćao!
    Koji profesionalac!
    A do tog nakog glavnog dr. Jurića ne mogu nikako doć.Kad dođu u bolnicu njega nema,kažu na porti.A kad zovu nikad im ga ne daju na telefon.Čak i kad dođu u posjetu i na odjelu gdje je malena pitaju za tog dr,drugi dr im neće reč.Kao ne može vama nitko pomoć osim mene nazočnog!
    Užas živi!

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Nemoj se ljutiti, ali meni je doktorova reakcija OK.

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Nekad ni roditeljima ne daju informaciju na telefon. Ali da se tako ne da vidjeti ni čuti kad su u posjeti...
    Nije mi jasno zašto bi **** bio bolji, ali možda mu daju neki lijek s mlijekom, neki laksativ?

mamma Juanita avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ah da, nek mu daju adaptirano koje je teže probavljivo, stvara tvrđu stolicu, nema zaštitno djelovanje antitijela, ispire crijeva od korisnih kultura iz majčinog mlijeka ALI ima laksativ, umjesto majčinog koje je prirodni laksativ.
    Uostalom, lijek se može dati i posebno.
    Ajme meni, Splite moj....

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Da, u Splitu je poznato da mamu pošalju doma čim prije, a beba ako treba ostane sama u bolnici. Nekoliko mojih prijateljica je tako prošlo. a to što su bile u bolnici - na poljskom krevetu.

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj mamazika prvotno napisa
    Nekad ni roditeljima ne daju informaciju na telefon. Ali da se tako ne da vidjeti ni čuti kad su u posjeti...
    Nije mi jasno zašto bi **** bio bolji, ali možda mu daju neki lijek s mlijekom, neki laksativ?
    To je ok,ali zar nije mogo reći da ne daju informacije i gotovo.On se počne izderavat na mene,pklopi slušalicu ko nekom psetu.Malo kulture im ne bi bilo na odmet.No s tim se ne zamaram ja pokušavam pomoć roditeljima koji ne znaju što im je s djetetom.Nitko im ne govori ni čak hoće li mala biti dobro.Samo govore da ih čudi da joj se nije pogoršalo,dijagnoza i dalje stoji ista a ta bolest je to što joj se dešava.Dakle nema definicije te bolesti...

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj mamma Juanita prvotno napisa
    Ah da, nek mu daju adaptirano koje je teže probavljivo, stvara tvrđu stolicu, nema zaštitno djelovanje antitijela, ispire crijeva od korisnih kultura iz majčinog mlijeka ALI ima laksativ, umjesto majčinog koje je prirodni laksativ.
    Uostalom, lijek se može dati i posebno.
    Ajme meni, Splite moj....

Nisam mogla a da vam se ne javim još jednom.Bebicu su dali na prsa jučer prvi put mami kad je došla u posjetu,Tj izdojila se u boćicu i malena je za 15 min imala stolicu kašastu baš kakvu imaju bebe na prsima i sutra ide doma.Na kraju su uspjeli naći dr Jurića koji je rekao da je malena samo imala zatvor i da je dijete trebalo bit na majčinom mlijeku...A u kartonu je pisalo da mama nema mlijeka.
    Što ti je naše zdravstvo!!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •