Gdje bih mogla pronaći jeftinih sitnica za poklončiće za tombolu?
Muller mi je sve što imalo vrijedi skup...
Offertissima??
Kineski dućani??
Gdje bih mogla pronaći jeftinih sitnica za poklončiće za tombolu?
Muller mi je sve što imalo vrijedi skup...
Offertissima??
Kineski dućani??
Jel to za neki vrticki rodjendan?
Mene iskreno jako ljuti kada se organiziraju te tombole, pa onda, jer je naravno skupo kupiti 30tak kvalitetnih pokloncica, djeca dobiju neko kinesko jeftino smece.
Radije kupi u Krasu bajadere ili nesto slicno u rinfuzi, i zamotaj 2-3 komada sa cokoladicom Zivotinjsko carstvo.
Offertisima ima sitnih slatkih stvarčica i za male i za velike
ja sam mislila za T. rođendan napraviti nešto slično i već sam pokupovala par sitnica, no s obzirom da ih je na kraju bilo hrpa odustala sam od toga. Uglavnom, našla sam slatke štambiljčiće s likovima iz crtića ( pepeljuga, snjeguljica, jurić itd ) po 1 Kn koji su stvarno ostavljali trag, kupila par ponića i gormita po 15 Kn, pez bonbone s figuricama, nakit za curice po smješnoj cijeni itd.
no kao što sam napisala na početku bilo je previše djece ( bilo je više dečkića nego curica, a ja sam naravno imala više ženskih poklončića ).
mi danas slavimo 8. rodendan i imamo tombolu. ja sam kupila u offertissimi svakakvih zgodnih blokica, privjesaka i olovaka, sve po 5 kn. ali nije mi bilo tesko jer smo zvali samo cure na rodendan. da su i decki u pitanju bilo bi mi puno teze jer nije lako naci puno takvih univerzalnih pokloncica.
za curice one fashion bandz ak ti nije puno 10 kuna
a može to i za dečke, u razredu moje kćeri (prvašići) i dečki nose te narukvice i razmjenjuju se
Na kraju sam kupila velike vrećice slatkiša i večeras smo izradili petnaestak paketića (opet smo potrošili 200kn).
Nisam pronašla ništa univerzalno za malo kuna ...
Razmišljala sam o tim gumama FB, da kupim nekoliko paketića pa u svaki poklončić stavim po koju, ali ipak nisam ...
Last edited by Vrijeska; 20.03.2011 at 00:31.
JA sam takoder uzimala u offertisimi blokice, kemiske, pastele, bojice,... uglavnom skolski pribor. Ali imaju i zgodne male igrackice, gumice za kosu i sl. Nije neka kvaliteta, ali moze proci za tako nesto. Mi smo isto imali oko 25 klinaca i da svakom uzmes za 10 kuna opet je to 250 kn samo za tombolu. Ali klinci su se jako veselili, pa mi nije bilo zao. NAsla sam u Konzumu male Cars vrecice, 10 komada 5 kn. I u njih sam sve stavilai izgledalo je bas ok.