Ne znam pripada li ova tema ovdje ali ne znam kome više da se obratim.
Već 9 noći svaku noć u ponoć nam stiže na fiksni telefon poziv iz Slovenije (003865169....). Nikoga u Sloveniji ne poznajemo, dakle, nije osobne prirode.
Ako se javimo samo je tišina, ali tišina kao da je riječ o automatu, ne čuje se disanje i sl.
To se događa svaku noć točno u isto vrijeme, uvijek 12 poziva i uvijek završi u isto vrijeme. Zvali smo T-com ali oni kažu da ne mogu blokirati dolazne pozive i da zovemo policiju. Zvali smo policiju no oni kažu da nije riječ o nekom konkretnom kaznenom djelu i da to riješimo s operaterom. Zvali smo opet operatera, oni kažu da ne mogu ništa, ni oni ni policija ne mogu utvrditi o kojem je telefonskom korisniku riječ jer je iz Slovenije. Dali su nam broj međunarodnih informacija. Zvali smo međunarodne informacije, no rekli su nam da je to mobilni telefon iz Slovenije ali da broj nije registriran
Ima li tko ideju kome se više možemo obratiti, imam dvoje male djece i zbilja je strašno i sablasno, stalno mislimo da će prestati ali nikako ne prestaje!?!?