Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: Telefonsko uznemiravanje iz Slovenije

LIMA avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno Telefonsko uznemiravanje iz Slovenije

Ne znam pripada li ova tema ovdje ali ne znam kome više da se obratim.
    Već 9 noći svaku noć u ponoć nam stiže na fiksni telefon poziv iz Slovenije (003865169....). Nikoga u Sloveniji ne poznajemo, dakle, nije osobne prirode.
    Ako se javimo samo je tišina, ali tišina kao da je riječ o automatu, ne čuje se disanje i sl.
    To se događa svaku noć točno u isto vrijeme, uvijek 12 poziva i uvijek završi u isto vrijeme. Zvali smo T-com ali oni kažu da ne mogu blokirati dolazne pozive i da zovemo policiju. Zvali smo policiju no oni kažu da nije riječ o nekom konkretnom kaznenom djelu i da to riješimo s operaterom. Zvali smo opet operatera, oni kažu da ne mogu ništa, ni oni ni policija ne mogu utvrditi o kojem je telefonskom korisniku riječ jer je iz Slovenije. Dali su nam broj međunarodnih informacija. Zvali smo međunarodne informacije, no rekli su nam da je to mobilni telefon iz Slovenije ali da broj nije registriran

Ima li tko ideju kome se više možemo obratiti, imam dvoje male djece i zbilja je strašno i sablasno, stalno mislimo da će prestati ali nikako ne prestaje!?!?

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Imala sam sličan issue i naravno od pomoći nekih službi niš... i onda sam lijepo isključila slušalicu, imam onu kaj se može isključiti i onda kad me netko zove zvoni kao da nema nikog doma, nešto se kroz maglu sjećam da nije dozvoljeno dizat slušalicu ili čupat iz zida )

i sad imam režim u 8 navečer se slušalica iskapča, ujutro se ukopča.

a na mobitelu mi je zvuk tako i tako isključen , jer nije službeni, i nemam obvezu javljanja. pregledam tko me je zvao ili poslao poruku . tko me treba u real timeu ima fejs i to je to.
    Posljednje uređivanje od maria71 : 19.03.2011. at 11:15

Lucas avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

poslati mail tom slovenskom operateru da vas netko s tog broja uznemirava?
    ja sam imala problem sa jednim privatnim korisnikom na vipu (ja sam 098) i lijepo sam poslala mail vipu da me taj i taj broj uznemirava - tipa nazove i poklopi i/ili šuti, da ga nema u tel.imeniku i onda su oni nazvali taj broj i "primirili" korisnika
    više se nije ponovilo....
    tak da, neznam, probaj tako....
    ak neide, zovi slovensku policiju, mvp, neznam.... prijeti novinama :D međunarodni sukob
    šalim se, oprosti, znam da nije ugodno kad imaš malu djecu a netko te tak zivka i uznemirava....
    sretno

nahla avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

isključi telefon navečer

dorotea24 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

nazovi ti taj broj sa nekog drugog broja čisto da vidiš o kome se radi i hoće li se javiti

LIMA avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Hvala na odgovorima, eto, nisam se ni sjetila poslati mail njihovom operateru nazvala sam ponovno međunarodne informacije i rekli su mi koji je operater pa smo mu poslali mail. Vratili su da je mail zaprimljen i da će pokušati odgovoriti u najkraćem roku. Sad čekamo...

Ma kada smo vidjeli da to ne staje isključujemo mi slušalicu navečer, no glupo je što moraš svaku večer na to misliti, a i nije nam to neko konačno rješenje.

A to da ga nazovem mi je prvo i palo na pamet ali imam neki osjećaj da je to možda i cilj tih poziva i bojim se koliko bi me koštao taj poziv.

P.S. maria71
    a na mobitelu mi je zvuk tako i tako isključen , jer nije službeni, i nemam
    obvezu javljanja.
    Znam o čemu pišeš . Ja radim u područnoj školi u kojoj nemam telefon (tj. isključen je radi štednje) i sada je lijepo moj mobitel postao službena poveznica s ravnateljicom i matičnom školom. I ne samo mobitel već me bez pardona zovu kući. Ja recimo nemam kućni broj ravnateljice, tajnice ili računovođe i ako ih nešto trebam a prošlo je 15 sati ne zovem ih. Nedavno sam imala slučaj da me tajnica nešto trebala u 7.10 ujutro kada sam bila 2. smjena i nazvala kući, a mi smo još bili u krevetu

XENA avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Ako ništa drugo ne upali jednostavno promjeni telefonski broj

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •