Pokazuje rezultate 1 do 18 od 18

Tema: Izbavitelji

Mukica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Izbavitelji

Sam da upitam jel jos nekom taj crtic opsjeo djecu ili je samo meni?

Melita ga je vec gledala x na ntu puta i jos uvijek place kad lastika u zadnji cas spasi klince da ne zlete iz aviona i napeto navija kad zviz trci po sumi i vise, ajde oki, trci, trciiiii...

i cijelo vrijeme brije kak je ona violeta
    a oki je ofkors - zviz
    a ja - LASTIKA

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Meni su dobri, ali moji klinci to uopće neće gledati.

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

F. je neko vrijeme gledao neprestano, ali kod njega su to faze. Gleda isti par dana, pa tek onda promijeni, a zaboravi na sve prijašnje.

ivancica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Joj, meni je muka već od tih izbavitelja, a bogme i od Shreka. To su F. ajomiljeniji crtići. I nije mu uopće važno što se dvd izbavitelja toliko izlizao da stalno vrti jedno te isto, on i dalje pilje i samo komentira "malo sam pokidao, nema veze".

Naravno da je F. Zviz, na svu sreću ja nisam Elastika.

Ostalih 20-tak crtića skoro pa ni ne ferma, samo povremeno bi gledao neki drugi osim ta dva.

Početno

Mi smo evo dva tjedna na Pepeljugi - ima miševa...

Barem su Tom i Jerry pali u zaborav

sladjanaf avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

FINDING NEMO se u našoj kući gledao dobrih 300-tinjak puta...znalo se i kad će dori zakašljati. tati je hrvatska očajna sinkronizacija išla toliko na živce da je stavio na engleski, ali nanuški to uopće nije smetalo...kasnije su došli MONSTERS INC.(200 puta), sad su BUGS LIFE u trendu kod bake, a doma SNJEGULJICA, i to ona stara od disneya i onda kad snjeguljica i patuljci plešu dobrih 10 minuta, plešemo i svi mi, ali moramo prije toga obući haljinicu, jer i snjeguljica ima haljinicu.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

kod nas su izbavitelji bili no 1 sto godina
    pa onda riba ribi grize rep

i super su mi i jedan i drugi

a sad - ninje majko mila

kad se ja zgrozim kak je to glupo, kaze mi filip da je glup i moj internet pa mi on nis ne vrijedja

inace, filip je skloniji mijenjanju repertoara, jaks udri po nekom dok se ne izlize

kloklo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj ivana7997 prvotno napisa
    kad se ja zgrozim kak je to glupo, kaze mi filip da je glup i moj internet pa mi on nis ne vrijedja
    Dobro ti je dijete reklo

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ivar te dugometrazne crtice ne gleda cesto, pogleda ih u kinu, posudimo u videoteci, a one koje ima doma pogledao je mozda svakog najvise dva puta.

ali zato kratke crtice, o, to bi mogao stalno. la linea, pink panter, tweety

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Frano je trenutno u fazi tih kratkih crtića. I naročito mu se sviđa kaj i mama i tata prepoznaju crtiće jer su ih gledali kada su bili mali.

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

A što bi ja trebala reći?! MD je poludio za njim i tjedno ga pogleda barem jednom, a beba se još nije ni rodila. Znam da će mu prva rečenica biti:"Umrijet ću od šege!"

sandraL avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Lucija Mr.Izbavitelja zove Tata-Men, Elastiku Mama-Men, Jing-Jang je naravno Beba-Men . Zato jer baka nije znala kako se zovu kad ju je pitala pa je rekla da je to neki MEN ( kao Spiderman, Superman ...)

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Hehe, mi jos nemamo ni VHS ni DVD pa gledamo samo SOS krokace (odnosno Animanijake ili Strumfove ili Male robote ...) u 18:50 na HTV2 te subotom Zutokljunca i Telebajseke, a nedjeljom Aladina i Pimona i Tumbu (tak ih sad zovemo).

Bit ce i DVD/VHS, ali nekak nam se ne zuri ...

LeaB avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno Re: Izbavitelji

Citiraj Mukica prvotno napisa
    Sam da upitam jel jos nekom taj crtic opsjeo djecu ili je samo meni?

Melita ga je vec gledala x na ntu puta i jos uvijek place kad lastika u zadnji cas spasi klince da ne zlete iz aviona i napeto navija kad zviz trci po sumi i vise, ajde oki, trci, trciiiii...

i cijelo vrijeme brije kak je ona violeta
    a oki je ofkors - zviz
    a ja - LASTIKA
    Da Lastika,
    Mi smo Simba i Nala, Bambi i njegova škvadra, Golemko i Bu, ja Okaš...

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

noa je najviše lud za spajdemanom,ali čini mi se da je najgledaniji crtić u našoj kući bio šegrt hlapić-svi ga znamo napamet
    šta se izbavitelja tiče pogledao ih je dva tri puta i kao da je izgubio interes

MalaSirena avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Meni je jednom dojadilo gledati stalno Nema, RObote, Čarobnjaka iz Oza i Tarzana, pa sam mu stavila Izbavitelje i požalila jer, koliko god mi je taj crtić fora, toliko mislim da baš i nije za njega jer je dosta nasilan, a on fore ionak ne kuži. Sva sam si sretna da ga više nije tražio (odn. je, ali sam se ja napravila bedasta i stavila Robote, a onda više nije tražio ).

Međutim, otkako smo naoružani, on viče da je Izbavitelj

Inquirer avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

I Jan i Nola su se navukli.

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Kad smo vec kod opsjednutosti crticima - mozemo li osim djece tu staviti i muzeve? Moj je zacaran Animanijacima. Da l' da se brinem ili....??

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •