Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: organizacija dnevnog boravka u skoli

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno organizacija dnevnog boravka u skoli

Zanima me kako je konkretno organiziran dnevni boravak, u smislu, da li su djeca "boravkaši" na nastavi zajedno s "neboravkašima", ili su razredi organizirani tako da je jedan razred boravak a drugi ne? Ostaju li djeca u boravku s drugom "dežurnom" učiteljicom ili sa svojom?

I što se konkretno placa u boravku, da li samo hrana ili i ono cuvanje popodne? Može li se izostaviti hrana i platiti samo "čuvanje"?

Mogu li dijete upisati u boravak nakon par mjeseci škole, te platiti samo mjesece kad ostaje u boravku, ili moram odmah na početku godine upisati i plaćati bez obzira što dio godine ne mora biti u boravku? Te da li, ako je naknadno upišem u boravak mora mijenjati razred ?

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ovisi o broju djece zainteresirane za boravak
    kod upisa se piše hoće li dijete ići u boravak ili ne
    pretpostavljam ako je pola za boravak, pola ne da tako organiziraju razrede
    kod nas su 2 prva razreda
    u oba su uglavnom boravkaši, iz svakog samo po nekoliko djece ne ide u boravak

za sada se boravak ne plaća
    već samo hrana
    kod nas su tri obroka, doručak, ručak i užina i ti biraš koje će obroke dijete jesti i onda tako plaćaš
    djeca koja ne idu u boravak naravno ne jedu i ne plaćaju užinu

mislim da možeš upisati kasnije u boravak
    a možda ti je najbolje da napišeš da će dijete ići u boravak, pa lako poslije odustaneš
    bar su nama tako savjetovali da nas se što više izjasni za boravak, da bi dobili i 2 učiteljice za boravak
    mada kod nas fakat većina djece idu u boravak
    iz razreda mog djeteta mislim da ne ide 2-3 djece

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

sve to ovisi od škole do škole...u našoj školi "Remete" je jedan cijeli razred u boravku (8-16 sat), ostala dva nisu (imaju nastavu u međusmjeni od 12-15 sati) ...
    odmah kod upisa se trebalo izjasniti tko hoće ići, a tko ne...boravak traje samo prva dva razreda...
    razred koji je u boravku ima dvije učiteljice, jedna je ujutro na nastavi, a druga je s njima kasnije na pisanju zadaća i igri

najbolje ti je nazvati školu koju će ti dijete pohađati pa se raspitaj
    Posljednje uređivanje od Boxica : 19.03.2011. at 19:23

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

mi smo nedavno imali roditeljski za predškolce u vrtiću na kojem je bilo predstavnika nekoliko škola i po pitanju boravka svaka je škola drugačija
    u nekima su dva razreda boravka i jedan "klasičan", u nekima kombinirano (djeca koja ne idu u boravak su u istom razredu sa "boravkašima" samo što ne ostaju iza nastave) - uglavnom: svaka škola - svoja priča

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ovisi o gradu i o školi.
    kod nas su razredi pomiješani, cca 1/3 boravkaši, 2/3 neboravkaši. boravkaši prije ili nakon nastave borave zajedno s ostalim boravkašima iz prvih, drugih i trećih razreda i imaju uvijek iste boravkaške učiteljice (to nisu njihove razredne učiteljice).
    kod nas je hrana u boravku uključena u cijenu, dakle jela, ne jela, cijena je uvijek ista. kod nas se dodatno plaća sport u boravku.
    koliko znam, kod nas se ne može upisati u boravak kroz godinu, mora se na početku.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

hvala cure puno na odgovorima. budem sa ja raspitala u nasoj lokalnoj skoli. ja bi htjela da dok sam ja doma da ne ide u boravak a onda kad ja pocnem raditi (zadnjih par mjeseci skole) tad ce morati u boravak. pa da mogu platiti hranu i boravak tih zadnjih par mjeseci skole

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •