mamma_star prvotno napisa
da,sutra vec idem. On je sutra ionako na putu i rekao mi je da tada imam rok da pokupim svoje stvari. Sutra zapravo on ima razgovor na centru zbog te prijave.
Ali umjesto njega,javit cu se ja! Problem je sto mi je danas i auto uzeo a zna da malu moram vozit u vrtic. Misli si da se meni osvecuje, iz sata u sat mi samo olaksava situaciju...
Cak i ne pokazuje kajanje zbog napada na mene, nego sam ja glavni krivac svemu. Pitala sam ga zar ne misli da bi trebao potrazit pomoc,,, da ima problema sa samokontrolom??! A on mi odgovara da sam ja kriva jer sam vikala na njega... Ja vicem,a on udara i to je njemu ravnopravno! Cudno mi je jer se obicno nasilnici kaju,pa im bude zao nakon dan,dva... Ali on nikad ne pokazuje mrvicu kajanja... Za svaku situaciju u zivotu nadje krivca u drugom, obicno sam to ja! I tocno zna kad me je u zivotu istukao i koji je razlog tj.sta sam ja njemu tom prilikom rekla. Ne bjezi od toga,ne negira vec on meni kaze da se ja moram promijenit i ne ga dovodit u te situacije.