Pokazuje rezultate 1 do 11 od 11

Tema: nova...

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Lotta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Draga mamma_star nadam se da ćeš ovdje pronaći bar malo utjehe u tom teškom razdoblju...
    Ja se uvijek držim one, da je bolje biti i sam nego u lošem društvu, tako da odlazak tog ... oca tvoje djece je vjerojatno najbolje što je mogao i napraviti. Govorim to kao dijete rastavljenih roditelj, vjeruj mi djeca su sretnija kad odrastaju u miru sa jednim roditeljem, nego u ratu, sa oba. Moja mama je nas troje sasvim sama odgojila i svi smo sretni i zadovoljni
    Imaš ta dva mala bića i voli ih, mazi i pazi, ali nemoj zaboraviti ni sebe!!

A za prijatelje se možda i iznenadiš.. pokušaj obnoviti neka za koja misliš da su vrijedna...
    Sad opet možeš sve što hoćeš!!!!!!!

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

samamama ne osjecam se jakom osobom vec kukavicom pred sobom i svojom djecom ako dozvolim takva ponasanja i nemir koje on unosi u nas zivot.
    Mi smo tek na pocetku rastave jer jos nista nismo dogovorili... Zadnji nas razgovor je zavrsio tako da me poceo gusit pred djetetom.. I to trudnu zenu! Znao je biti nasilan ali u trudnoci da se tako ponasa... Ja mogu zaista biti spremna na sve od njega, zar ne?? Inace prema djetetu nije nikad nasilan i moram reci da je njoj dobar po tom pitanju jako ga cijenim kai oca... Nije problem nikad ni okupat ju,pricuvat, odvest u setnju i jos mnogo toga... Ja sam odrasla bez oca tako da sam zbog toga osjetljiva i dajem mu za to veliki plus. Samo sto mene ne cijeni i ne postuje ... A mislim i ne voli! On je osoba koja ide iz krajnosti u krajnost... Zato mi je tesko donijeti konacnu odluku ali doveo me pred svrsen cinn i ujedno mi time olaksao...

Hajdi avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

čuvaj svoje bebice...

sve se preživi, samo čuvaj zdravlje i živce.

da će ti biti lako samoj s dvoje - neće, ali ima i to svojih prednosti.

pretpostavljam da je i on tvojih godina i da za decu uopšte nije bio spreman, ali šta da se radi...

a što se tiče tehničkih stvari, ne iseljavaj se ako nema nasilja, kad već nemaš gde. on je dužan da izdržava i tebe i decu, nemoj da glumiš superheroja i da se pokupiš u podstanarstvo.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •