Pokazuje rezultate 1 do 40 od 40

Tema: tekući rn.- naknade za vođenje

Datum pristupanja
    May 2006

Početno tekući rn.- naknade za vođenje

Teško mi je isčitavati iz sitnih slova svake od banaka, pa ako znate, napišite trošak osnovnog tekućeg računa.

Hypo banka = 11,90 mjesečno ako ima ikakvog prometa po rn., (što uklučuje i redovnu kamatu, hoće reć, ako mi mjesecima ništa ne stiže na rn. -jer sam nazaposlena, oni mi zalijepe nekoliko lipa ili kn redovne kamate, i onda naplate svoje ažurno vođenje računa)
    Također, račun je multivalutan.

jurisnik avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

PBZ je digao na 7 kn (bilo 4,9 kn), a ZABA je 9 kn (ako nisu u međuvremenu digli - uzela sam platnog asistenta pa više ne plaćam posebno tu naknadu).

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj jurisnik prvotno napisa Vidi poruku
    PBZ je digao na 7 kn (bilo 4,9 kn), a ZABA je 9 kn (ako nisu u međuvremenu digli - uzela sam platnog asistenta pa više ne plaćam posebno tu naknadu).
    Ašto je platni asistent?

jurisnik avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj makita prvotno napisa Vidi poruku
    Ašto je platni asistent?
    http://www.zaba.hr/home/wps/wcm/conn...ebff6d6e029014

Ja sam uzela moderni za 20 kn (do tad sam plaćala 9 kn vođenje, 5 kn izvadak).
    Imam 5 uplata mjesečno bez plaćanja naknade pa mi se isplati.
    Dobije se i token.

klaudija avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj jurisnik prvotno napisa Vidi poruku
    http://www.zaba.hr/home/wps/wcm/conn...ebff6d6e029014

Ja sam uzela moderni za 20 kn (do tad sam plaćala 9 kn vođenje, 5 kn izvadak).
    Imam 5 uplata mjesečno bez plaćanja naknade pa mi se isplati.
    Dobije se i token.
    To sam si i ja uzela u Zabi i zasad sam zadovoljna. Sve si kontroliram sama i plaćam od doma.. u RBA sam mjesečno davala 40 kn (vođenje računa, izvadak, m-direkt ili kako si već zove).

Inda_os avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Erste banka 5kn vođenje računa i 5 kn internet bankarstvo

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Oho, znači za najjednostavniju verziju Erste.
    Muž mi ima internet bankarstvo pa meni nije nužno. Zato tražim tek.rn vulgaris

betty boop avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Inda_os prvotno napisa Vidi poruku
    Erste banka 5kn vođenje računa i 5 kn internet bankarstvo
    ovo je netočno... vođenje trn-a u Erstici je 8 kn mjesečno, ako imaš net onda je vođenje računa 6 kn, a net 5 kn

priscila avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

u Raiffaisen bank je vođenje računa 9 kuna mjesečno

Inda_os avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj betty boop prvotno napisa Vidi poruku
    ovo je netočno... vođenje trn-a u Erstici je 8 kn mjesečno, ako imaš net onda je vođenje računa 6 kn, a net 5 kn
    Da, istina, poskupili su na 6kn, nisam gledala izvode u zadnje vrijeme.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Podižem.

Vođenje tek. rn mjesečno u Hypo je i dalje 11,90.

A u dr.bankama?

rayna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj makita prvotno napisa Vidi poruku
    Podižem.

Vođenje tek. rn mjesečno u Hypo je i dalje 11,90.

A u dr.bankama?
    makita, ja u hypu plaćam 5.90

kad sam se prebacila kod njih bankar mi je rekao da je najjeftinije 11,90 i ok ja prihvatila. nakon par mjeseci čitam ja malo po njihovoj stranici i vidim da piše da je najmanja naknada 5.90, znači ništa novo nego od nekad. odma poslije posla ja u banku i kaže žena da će me prebaciti na tu jeftiniju naknadu ako hoću. halo! pa naravno da hoću.

e da, ja imam onaj najosnovniji paket, bez minusa, kreditnih kartica, samo debitnu imam. i još mi je žena rekla da će mi tek od sljedećeg mjeseca biti ta manja naknada, ja rekoh ok, ali ipak mi je već taj mjesec skinuto manje. bio je baš kraj mjeseca, oko 25-og

eto, čisto da znaš ako i ti imaš taj najosnovniji

alkemicar avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

nisam sigurna al mislim oko 10 na pbz-u
    sve plaćam internetom, ne uzimam izvatke i baš me nervira tih 10ak kuna
    ima još neka naklnada al pogledat ću detaljnije pri sljedećem plaćanju

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Zaba tekući račun 9 kn i jesečni izvadak je besplatan.
    E zaba i m zaba 10 kn.
    Imaju platne asistente i lepeze pa ovisno o uslugama koje se koriste se mogu ugovorit.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Nije dugo bila aktualna tema, ali uskoro će biti vruća tema.
    Vlada traži da se za određenu grupaciju ukinu davanja za vođenje računa , ali ni tu dosjetkama nije kraj

https://www.zaba.hr/home/med/dok/831...d-01012024.pdf
    Posljednje uređivanje od jelena.O : 22.10.2024. at 19:47

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

28€ godišnje u OTPu, ali vjrv budu podigli naknadu za transakcijske naloge par desetaka centi, prelijevanje iz šupljeg u prazno

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Dva zlatna pravila: ne dizati s drugih bankomata i ne ići u minus
    https://net.hr/danas/vijesti/citatel...6-824f6fc22b16

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

To smo savladali prije gro vremena, tu se priča o naknadama vođenja računa

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj zutaminuta prvotno napisa Vidi poruku
    Dva zlatna pravila: ne dizati s drugih bankomata i ne ići u minus
    https://net.hr/danas/vijesti/citatel...6-824f6fc22b16
    Ako si u Otp-u jednom mjesecno mozes podici na bankomatu bilo koje druge banke u Zg bez ikakve naknade.

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

iz otp banke javljaju da su promijenili neke stvari, i dalje stoji otvaranje i vođenje računa 8€ tu nema promjena

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Naplaćuju otvaranje računa? Pa zašto bi to itko platio. Meni je pred tri godine Erste banka dala poklon bon u iznosu od 500 kn zato što sam kod njih otvorila račun.

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Nemam blagog pojma.

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Ah, joj, krivo sam pročitala... ukinuli su pakete i imaju naravno besplatno vođenje računa i otvaranje, ali su predstavili novi paket koji je 8 eura mjesečno i potrpali unutra hrpu stvari koje ne mogu si zamisliti kome bi uopće bile od koristi.

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Aha, to je nešto drugo. Ja imam paket u zabi i kad zbrojim što koristim stvarno ispadne da to košta više od cijene paketa čak i ako ne računam pomoć na cesti i u kući. Sad i tom paketu dižu cijenu, ali mislim da se svejedno opet isplati, moram provjeriti.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Kak funkcionira keks ak se plaćaju režije, jel te režije moraju biti na vlasnika keks računa? I koji računi spadaju u to?
    Posljednje uređivanje od jelena.O : 30.10.2024. at 14:35

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    Kak funkcionira keks ak se plaćaju režije, jel te režije moraju biti na vlasnika keks računa? I koji računi spadaju u to?
    Da, moraju biti na vlasnika, moraš predati zahtjev preko keks paya. U zg možeš plaćati holding, GPZ i A1. Brzo i jednostavno. Ali ipak, meni se jednom desila greška kad sam pokušala sve račune platiti odjednom, mislim da je bilo iznad dnevnog limita, pa im je trebalo tjedan dana da mi vrate taj iznos.
    Do kraja godine se i preko Aircasha mogu plaćati računi bez naknade.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

A kaj onda s strujom grobnom naknadom i vodom?
    Posljednje uređivanje od jelena.O : 30.10.2024. at 18:08

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Otp banka je top, a kad sam otvorila racun svakim koristenjem kartice i transakcijom se skupljaju bodovi lijepo sam dobila gratis 6 mj vodjenje racuna bez placanja paketa.
    Otp je izrazito povoljan u odnosu na druge banke s naknadama i opcenito vrlo fer u poslovanju.

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    A kaj onda s strujom grobnom naknadom i vodom?
    Voda je na računu od holdinga, grobnu naknadu ne plaćam, mislim da su groblja isto pod holdingom. HRT plaćam preko I-računa u aplikaciji banke. Sad će mi biti problem Međimurje plin, njih ću morati plaćati nekako drugačije.

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    Otp banka je top, a kad sam otvorila racun svakim koristenjem kartice i transakcijom se skupljaju bodovi lijepo sam dobila gratis 6 mj vodjenje racuna bez placanja paketa.
    Otp je izrazito povoljan u odnosu na druge banke s naknadama i opcenito vrlo fer u poslovanju.
    Otp banka ima jako malo poslovnica u Zagrebu, a i malo bankomata po cijeloj državi. Sad sve plaćamo karticama, ali prije mi je broj bankomata bio baš bitan kriterij kod odabira banke.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ninaxy fakat nije tako, jako su prosirili mrezu bankomata.

Evo ja samo u centru gdje radim imam nekoliko bankomata, takodjer na zapadu gdje zivim doslovce 2 bankomata i njihovu banku sve na 2 min od stana, na moru imaju vise bankomata od Zabe i ostalih jer su se spojili s nekadasnjom Splitskom.

Kod mame kad sam u Dubravi takodjer bez problema bankomat kod nje. Takodjer odem na Jarunaki plac rijetko i tamo ima.
    Zaista im je mreza super i jako su client friendly.
    Zanci nazoves ih na kontakt broj, uvijek se brzo javljaju, predlozis lokaciju bankomata, oni ga doslovce postave.

Znaci rade plan rasporeda bankomata po Hrvatakoj takodjer i prema iskazanim zeljama i potrebama klijenata.

Osobno sam sudjelovala u postavljanju bankomata u Importanneu.
    Na glavnom je vec bio, kao i na Trgu.

Ja sam.bila 20 god u Zabi, dakle nikad vise, ualuge i proizbodi nemjerljivi, liibazniat, kamate na stamb.kredit, skupljanje bodova obicnom tekucom karzicom koje mijenjam onda za kupone odredjene vrijednosti u ducanina.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 31.10.2024. at 07:24

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ja sam.bila 20 god u Zabi, dakle nikad vise, usluge i proizvodi nemjerljivi, ljubaznost, kamate na stamb.kredit, skupljanje bodova obicnom tekucom karticom koje mijenjam onda za kupone odredjene vrijednosti u ducanina. Kao nekadasnje skupljanje na Amex, samo se ovdje dobivaju bodovi doslovce skoro na sve vrate transakcija podizanje novaca, placanje karticom,placanje preko mobilnog bankarstva...

Neusporedivo bolji.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ja osobno 90% placam karticom, al bankomata fakat ima, recimo ako idem na plac trebam gotovinu i za piće u kafiću, ostalo kartica.

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Potpisujem ninuxy, meni je glavni kriterij pri idabiru banke broj bankomata i to da su mi u stvari stalno na dohvat ruke.
    I dalje najviše kupujem na placu (nadam se kako oni ipak neće propasti u ovoj našoj loše vođenoj državi) tako da bez keša ne mog.

Kredit mi nije nikakav faktor jer ga nikad više neću podići (kuc, kuc). Ne bih niti taj 1x al tako smo riješili stambeno pitanje.

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Lili, 2011. sam otvorila račun u otp jer smo prodali stan i to je bio najjednostavniji način da mi prebace novac. Poslovnica u centru se renovirala, a osim nje je jedina poslovnica u širem centru bila u Savskoj. Bili su super ljubazni, nije bilo gužve ali Zaba ima i poslovnice i bankomate na svakom koraku i zatvorila sam taj račun kad smo digli novac s njega. Kod zabe se isto skupljaju bodovi, evo ovaj mjesec sam dobila 5€. U inozemstvu je besplatno dizanje gotovine na UniCreditovim bankomatima. Ono što mi je zapravo najbitnije u zabi je njihov mastercard, s kojim na puno mjesta mogu plaćati na 24-36 rata bez kamata i ta mogućnost me je već par puta poštedila dizanja gotovinskog kredita. Mladi u zabi imaju besplatno vođenje računa do 26.g. pa mi je i to razlog da smo svi u istoj banci jer mi je brže prebacivanje novaca.
    Što se stambenog kredita tiče, tu su ispali baš jadni (da ne kažem nešto prosto), unatoč dugogodišnjem statusu klijenta. Daleko od toga da volim zabu, i najradije bi otišla od njih, ali na žalost nisam našla alternativu koja bi bila bolja za moje potrebe.

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Otkada imam paket, prestala sam plaćati HAK. I nemam neko veliko iskustvo s vučnim službama al od ovo malo, rekla bih da je sve bilo jednostavnije i brže prek bankarskog paketa.

Dio naknare si također "pokrijem" ulaskom u loungeve na aerodromi iako nije da nešto često putujem. I to bih stvarno voljela da ostane kao pogodnost. Nadam se da ju neće ukinuti.

U stvari, jako dugo sam se opirala bilo kakvom bankarskom paketu i onda sam prije 4 godine ipak popustila.

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Citiraj NanoiBeba prvotno napisa Vidi poruku
    Otkada imam paket, prestala sam plaćati HAK. I nemam neko veliko iskustvo s vučnim službama al od ovo malo, rekla bih da je sve bilo jednostavnije i brže prek bankarskog paketa.

Dio naknare si također "pokrijem" ulaskom u loungeve na aerodromi iako nije da nešto često putujem. I to bih stvarno voljela da ostane kao pogodnost. Nadam se da ju neće ukinuti.

U stvari, jako dugo sam se opirala bilo kakvom bankarskom paketu i onda sam prije 4 godine ipak popustila.
    Kako funkcionira ovo za loungeve? Samo za vlasnika kartice ili za cijelu obitelj?

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ninaxy,a dobro necemo usporedjivat 2011. i 2024, to je pak cijelo jedno desetljece ranije...stvari se mijenjaju.

Ja sam upravo zbog stamb.kredita i jada od kamate presla iz Zabe u Otp. Samo na toj razlici stamb.kredita smo toliko ustedili da nema tog paketa koji bi toliku razliku pokrio.

Bankomata je puno, pa cak i na Dolcu za one koji tamo idu

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj ninaXY prvotno napisa Vidi poruku
    Kako funkcionira ovo za loungeve? Samo za vlasnika kartice ili za cijelu obitelj?
    Mastercard mora biti zlatni ili platinasti.
    Ostalo ovisi o samom loungeu. Kad se ulogiraš i staviš aerodrom koji te zanima, napišu ti u koje loungeove možeš a i uvjete istih. Do sada su mi pratnju dozvolili u Solunu i Londonu. Al ne putujem često, pa ne mogu reći za ostale aerodrome. Zagreb i Amsterdam su bez pratnje.
    Posljednje uređivanje od NanoiBeba : 31.10.2024. at 22:09

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Citiraj NanoiBeba prvotno napisa Vidi poruku
    Mastercard mora biti zlatni ili platinasti.
    Ostalo ovisi o samom loungeu. Kad se ulogiraš i staviš aerodrom koji te zanima, napišu ti u koje loungeove možeš a i uvjete istih. Do sada su mi pratnju dozvolili u Solunu i Londonu. Al ne putujem često, pa ne mogu reći za ostale aerodrome. Zagreb i Amsterdam su bez pratnje.
    Hvala, raspitat ću se još malo o tome, zvuči zanimljivo. Ali nikada ne putujem sama pa mi je ovo bez pratnje bezveze. Ono, ostavim muža i djecu da se pate a ja odem u lounge, hehe

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •