-
Lili, 2011. sam otvorila račun u otp jer smo prodali stan i to je bio najjednostavniji način da mi prebace novac. Poslovnica u centru se renovirala, a osim nje je jedina poslovnica u širem centru bila u Savskoj. Bili su super ljubazni, nije bilo gužve ali Zaba ima i poslovnice i bankomate na svakom koraku i zatvorila sam taj račun kad smo digli novac s njega. Kod zabe se isto skupljaju bodovi, evo ovaj mjesec sam dobila 5€. U inozemstvu je besplatno dizanje gotovine na UniCreditovim bankomatima. Ono što mi je zapravo najbitnije u zabi je njihov mastercard, s kojim na puno mjesta mogu plaćati na 24-36 rata bez kamata i ta mogućnost me je već par puta poštedila dizanja gotovinskog kredita. Mladi u zabi imaju besplatno vođenje računa do 26.g. pa mi je i to razlog da smo svi u istoj banci jer mi je brže prebacivanje novaca.
Što se stambenog kredita tiče, tu su ispali baš jadni (da ne kažem nešto prosto), unatoč dugogodišnjem statusu klijenta. Daleko od toga da volim zabu, i najradije bi otišla od njih, ali na žalost nisam našla alternativu koja bi bila bolja za moje potrebe.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma