Pokazuje rezultate 1 do 47 od 47

Tema: Višebrojni carski, iskustva

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Magdalena,

ne vjerujem da bi pokusali poroditi vaginalno, nakon 3 carska.

Sta se tice poradjanja sa 36tj, isto sumnjam, osim ako ne bude nekih indikacije, jer je to ipak dosta rano za bebu. Vjerojatnije je da ce te ostaviti u bolnici zadnji mjesec, ili cesce kontrolirati. Cim navrsis 38tj, mozes bez straha za bebu na carski.

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj Deaedi prvotno napisa Vidi poruku
    ...
    Sta se tice poradjanja sa 36tj, isto sumnjam, osim ako ne bude nekih indikacije, jer je to ipak dosta rano za bebu. Vjerojatnije je da ce te ostaviti u bolnici zadnji mjesec, ili cesce kontrolirati. Cim navrsis 38tj, mozes bez straha za bebu na carski.

potpis na ovo

Solange13 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

ja sam imala 2, i na tvome mjestu isto bih osjećala, tj. ne bih željela prekinuti trudnoću... ali, info koji ja imam je da je zicer opcija slijedeća- ovo mi je rekao dr. koji je mene oba puta porodio, da on predlaže na 3.em usput podvezati jajnike, i da je to vani i praksa...
    tako da, svakako da je rizično, i pazi pazi pazi jako... ali, i razmišljaj pozitivno, ako si već odlučila 100% zadržati trudnoću..
    i jako jako se dobro informiraj o svemu, pregledaj što detaljnije... treba misliti i na djecu koju već imaš, a njima treba njihova mama.
    Inače, na carski se može sa 37 tj i 1 dan, tj. čim uđeš u 38. Tako je otprilike baš bio moj 1.
    ja ti šaljem puno pusa, puno vibri, i želim što lakšu trudnoću, porod, oporavak, i sve što ide uz to.

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj Deaedi prvotno napisa Vidi poruku
    ...ne vjerujem da bi pokusali poroditi vaginalno, nakon 3 carska...
    naravno da neće pokušati VBAC ali u ovom slučaju su opasne i obične BH kontrakcije koje utječu na stezanje i rastezanje maternice
    Posljednje uređivanje od Boxica : 22.03.2011. at 00:37

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •