Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: zatvor kod male bebe

mala mo

Početno zatvor kod male bebe

moja tromjesecna beba nema stolicu vec tri dana, pa se polako pocinjem brinuti. na prsima je, ali joj ponekad dam bocicu kad ostane gladna. do sada je sa stolicom bilo sve u redu. trebam li dizati paniku ili da jos cekam?

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Ako je na prsima bila zadnjih dana slobodno cekaj-moze biti bez stolice i do tjedan dana. Moj je malac jedno vrijeme uredno kakao svaka 3-4 dana, kaka svaki dan tek otkad jede kasice.

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mala mo, iako se brineš zbog svoje bebe, nije potrebno otvarati isti topik na nekoliko podforuma.

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Moja kcer nije imala stolicu i po 4-5 dana dok je bila na prsima i pedijatrica me uvjeravala da je to skoz ok

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Moj Grga je imao stolice svakih 3-4 dana, a najduža pauza bila mu je 12 dana. Sad već par dana, otkakao jede kašice kaka svaki dan, pa i dva puta na dan.
    Ne brini ništa, to je kod dojene djece normalno. Ako je dijete dobro raspoloženo, ne moraš ništa poduzimati ako ne kaka unutar dva tjedna. Pretjerano korištenje čepića može dovesti do toga da mu se crijeva ulijene pa da se više ne zna sam pokakati, a guranjem toplomjera ili sl. (kako neki preporučuju), možeš ga ozlijediti, zato ne brzaj s takvim mjerama...

Ancica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Re: zatvor kod male bebe

Citiraj mala mo prvotno napisa
    moja tromjesecna beba nema stolicu vec tri dana, pa se polako pocinjem brinuti. na prsima je, ali joj ponekad dam bocicu kad ostane gladna. do sada je sa stolicom bilo sve u redu. trebam li dizati paniku ili da jos cekam?
    mala mo, kako beba napreduje na dobitku tezine?
    koliko ima mokrih pelena dnevno, koliko pokakanih (do prije tri dana)?
    koliko cesto dojite?
    koliko cesto dobije bocicu, da li odmah nakon podoja i na osnovu cega zakljucujes da je gladna?

neke bebe nakon odredene dobi pocnu imati stolicu rjede i to je cesto normalno za njih, ali je potrebno prvo potrebno provjeriti i eliminirati moguce vanjske uzroke, ako postoje.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •