Ako postoji tema molim moderatora da ju prebaci.
Svaki mjesec dobivam uplatnicu za vrtić 400 kn i za Dramsko scenski intergrirani program koji je sastavni dio pojedine grupe u vrtiću i na koji idu sva djeca a vodi ga njihova odgajateljica i provodi u sklopu normalnog programa (no dalo bi se o tome)200kn.
Jedna grupa je glazbena, druga vrtićka grupa dramska, treća ima strani jezik itd. ovisi o tome za što se pojedina odgajateljica specijalizirala- da sad ne otvaram temu o tome kako ako ne želite da vam djete pohađa taj program unutar svoje grupe, a u drugu nemože jer je popunjena, praktički je izolirano ili radi nešto drugo itd. tako da su svi roditelji pristali da to bude program te grupe a ne program od 2sata jer se onda neka djeca bez obzira što se neko za njih brine i što ih taj program možda ne zanima sigurno osjećaju izdvojeno.
Uglavnom pitanje je i moj problem ovo;
1. kad mi djete ne ide u vrtić i bolesno je par mjeseci vrtić plaćam 160kn a dramski program integrirani svih 200kn
2. Vrtić plaćamo npr. 25.02. za 1 mjesec dok intergrirani program plaćamo 20.02.2011. za isti taj drugi mjesec koji još nije ni protekao
3.Djete mi je u vrtiću u 2 mjesecu bilo 3 dana, a ostatk je bila bolesna, znači gotovo cijelu veljaču i nešto dana u siječnju i dans MM zove računovodstvo i oni tvrde da se za vrtić plaća puna cijena ako je dijete bilo sam jedan dan u vrtiću taj mjesec što meni nema nikakvog smisla
a da se intergrirani program plaća sveukupna cijena bez obzira na izostanak i nek si pogledamo ugovore
4. Zašto uplatnice za vrtić ne dolaze na kućnu adresu
Ja ugovore trenutno ne mogu naći, znam samo da su nam na sastanku za taj intergrirani program rekli da će se plaćati pola cijene ako djete bude bolesno taj mjesec, ali ništa ne piše o plaćanju do 20 u mjescu za tekući mjesec
Molim Vas ako neko ima iskustva s ovim ili ako zna nekakva zakon koji dotiće ovu problematiku da mi odgovori.
Nije problem u novcu već principu, a s druge strane često dugujem novac za tu dramsku jer zaboravim da se plaća isti taj mjesec i jer često djete ne ide u vrtić pa ne podignemo uplatnicu.
Puno hvala na odgovorima.