Pokazuje rezultate 1 do 33 od 33

Tema: Plaćanje vrtića

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Marsupilami avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Citiraj ivana zg prvotno napisa Vidi poruku
    piše na uplatnici; obračun; npr. 02.2011. Dramsko-scenski poludnevni program- datum isplate 20.02.2011. 200,00kn..a ugovor ne mogu nać...ma bez obzira na ugovor ja mislim da ako tako stoji i u ugovoru da da onda taj ugovor krši zakon, jer stvarno nikad nisam nigdje doživjela da bilo što plaćam za mjesec koji još nije protekao

Ja bih se samo na ovaj boldani dio osvrnula, naime, akontacijske rate su uobicajene recimo u HEP-u i nitko se ne buni na to, ja takodjer smatram da to nije u redu.
    Naplacivati uslugu ili proizvod koji jos nije iskoristen ili koristen meni je van svake pameti, a opet eto, oni to rade

lukab avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj Marsupilami prvotno napisa Vidi poruku
    Ja bih se samo na ovaj boldani dio osvrnula, naime, akontacijske rate su uobicajene recimo u HEP-u i nitko se ne buni na to, ja takodjer smatram da to nije u redu.
    Naplacivati uslugu ili proizvod koji jos nije iskoristen ili koristen meni je van svake pameti, a opet eto, oni to rade
    znam da nije tema ali moram rec da ja NIKADA nisam niti jednom poduzecu/davaocu usluga platila nesto za tekuci mjesec i uopce me nikad nije diralo sto pise na njihovim uplatnicama kao datum dospjeca...
    ja svoju placu dobivam za prethodni mjesec i isto tako placam racune za prethodni mjesec...
    taj princip da platim nesto sto jos nisam niti iskoristila mi je potpuno idiotski
    a za vrtic - imate pravo, princip je uzasan i u potpunosti podrzavam da se izborite za svoje mi tek krecemo u jaslice na jesen tako da ni sama ne znam sto nas ceka...
    sretno

Marsupilami avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Citiraj lukab prvotno napisa Vidi poruku
    znam da nije tema ali moram rec da ja NIKADA nisam niti jednom poduzecu/davaocu usluga platila nesto za tekuci mjesec i uopce me nikad nije diralo sto pise na njihovim uplatnicama kao datum dospjeca...
    ja svoju placu dobivam za prethodni mjesec i isto tako placam racune za prethodni mjesec...
    taj princip da platim nesto sto jos nisam niti iskoristila mi je potpuno idiotski
    a za vrtic - imate pravo, princip je uzasan i u potpunosti podrzavam da se izborite za svoje mi tek krecemo u jaslice na jesen tako da ni sama ne znam sto nas ceka...
    sretno
    Ni ja isto, ponekad znaju poslati opomenu, ali mene to ne tangira

ivana zg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Napenalila bi ja njih da mi se to neće osvetit na djetetu-nikad neznaš...ali eto ne mogu vjerovat da bez obzira na Zakon pojedinog vrtića ne postoji neki "univerzalni" opći zakon o plaćanju u tekećem mjescu??!!

A što se tiče akontacijski rata ja ih isto ne plaćam kako šalju, već za protekli mjesec, a i ovdje vrijedi ako preplatiš poslije dobiješ uplatnicu manjenu za tu cifru-mi smo neki dan dobili uplatnicu od HEP-a na 9 kn.
    To mi dođe kao neki povrat u vrtiću toga nema.

Naravno da nije bitno zbog čega je djete odsutno iz vrtića, bitno je da ga nema i da zato nije u redu da plaćaš punu cifru. A znaš zašto nije bitno-zato što oni roditelji čija djeca ne idu u vrtić a čuvaju mjesto i tako plaćaju samo 160kn ili 80 kn ako su jaslice.
    Ja sam jedno vrijeme donosila ispričnice ali vidim da ništa ne koristi i da nitko ne pita ako ih donesem.
    Djeca znaju biti bolesna mjesecima, možda nekad čovjek otputije dva tri tjedna ako ima godišnji itd. mama je trudna pa djete 2 mjeseca čuva baka u drugome gradu....može biti sto razloga zašto djete ne dolazi a da su mu oba roditelja zaposlena....

Uglavnom sramota je što zakona u našoj Državi nema i što te svako može ošinit po džepu, što si prisiljen potpisati određene ugovore koji ti ne odgovaraju samo zato da ti djete dobije mjesto u vrtiću!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •