Pokazuje rezultate 1 do 3 od 3

Tema: Bijele flekice na kozi

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno Bijele flekice na kozi

Pozdrav svima na ovom forumu !
    Imam mali koj ce uskoro biti 2 godina .Rodio se sa bjelim flekama na stomaku djesne strane .Tada Doc su mi rjelki da to nisto ni je opasno i da ce svrjemenom kad se isunca da to ce se izgubiti .Megutim pred par mijeseca primejetila sam da su se te fllekce prosirile na djesnom rukom unutrasne strane i nekoliko ispod stomaka i djesne strane kicme .Odvjela sam ga odma kod pedijatra ,opet mi je rekao da to nije strasno ,da je to njegova personalna karakteristika i da ce se mozda izgubiti .Na moje pitanje jel se moze dalje siriti nije mi nista odgovorio.Zakazala sam termina kod Dermatologa.Termin mi je za dva tijedna.Nemogu da docekam do tad .Umrijecu psihicki nakon to sta sam sve trazila po internetu neke slicne price i sve mi pokazuju na Vitiligo.Boim se da nije to .Zato odlucila sam se ovdje javiti se ,mozda bi mi neke od vas pomogli ako je nekom nesto ovako poznato.Pozdrav svima !

štrumpf avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

R ima dvije, jednu na guzi,a drugu na lijevoj nozi, dr. je rekla da su to depigmentirane mrlje.

KayaR avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Moja ima jednu na kolenu,oblika je tulipana
    Tako stoji vec dugo i ne siri se,a ona sad ima 28 meseci.
    I ja se brinem,jer mm ima vitiligo.
    Pojavio se u uzrastu oko 3 godine,i nema sta njegovi nisu pokusali da bi sprecili/izlecili/zaustavili sirenje...
    Medjutim,on to ponosno nosi,i ne zanima ga nikakav tretman.
    A znam za jednog travara koji pravi caj i melem,za koji meni poznati kazu da super deluje.
    Drzim fige da nije to,a ako zatreba,javi

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •