Citiraj LaraLana prvotno napisa Vidi poruku
Što se tiče ovog drugog i socijalnog sam bila žrtva prijetnje od strane stručnog tima i ravnatelja jer je par roditelja stalo u obranu jedne mama koju su eto tako upozorili za dijete, pa su ju htjeli šikanirati iz grupe i onda sam ja i ostalih par dobili po nosu jer smo tobože stali u stranu mame i da se potrude dobiti pomoćnog radnika za njegu i skrb za skupinu bili prozvani da smo povrijedili prava djeteta (svako svoga jel) jer ih nismo kroz srpanj i kolovoz zbog organizacije rada dovodili u vrtić na njihovu inicijativu da tko može djecu doma ostavi jer se spajaju grupe i godišnjicu su, rekli da smo vlastitoj djeci uskratili socijalizaciju i igru s vršnjacima. A do tad sve ove godine je uvijek tako bilo i nitko ništa nikada nije spomenuo.....mojih oboje je tu išlo, sin još uvijek. I svima su nam tražili liječničke potvrde da djeca mogu u kolektiv jer nakon izostanka 45, odnosno 60 dana iz vrtića mogu otkazati ugovor.
Pa toliko o tome da tko bi i zbog čega zvao socijalnu.
Jer oni zbog većih problema ne zovu a kod nekih gdje ne trebaju zovu i prave se da rade posao kako treba.....ma moš si misliti.

Da skratim, na kraju su tu mamu ipak prijavili pa je socijalno uvidjelo da je vrtić napravio propust i povrijedio prava njenog djeteta i cijeli slučaj prijavio policiji gdje je sve otišlo na državno odvjetništvo.
Možda na kraju završe i na tv-u kao i ono sa selotejpom!

vrlo šuplja priča ... sigurno je tu bilo još nečega drugog
zasigurno niti jedan vrtić neće opomenuti roditelje što ne dovodi djecu tijekom srpnja ili kolovoza na socijalizaciju u vrtić
tu je moralo biti nešto drugo u pitanju, tako da je ovo teška glupost